Fosta parcare Lidl e deja parc de maşini

Ştim că acum ceva vreme Lidl-ul din Tractorul s-a mutat peste drum cu tot cu parcare. Înţeleg că problema era chiria uriaşă pe clădire (moştenită de la Plus) aşa că au ales să cumpere teren şi să construiască magazinul de la zero. Ei bine, fosta lor parcare este acum parc de maşini second hand.

În locul fostului Lidl a apărut un magazin de mobilă care n-are nici 10% din traficul unui supermarket aşa că parcarea a fost pustie o perioada bună de timp. Nu vedeai mai mult de 3-4 maşini concomitent pe parcursul zilei. Şmecheraşii au tatonat terenul şi acum au transformat parcarea într-un loc de joacă. Mult mai mişto decât pe trotuarul de la Făget sau Onix. Dacă treceţi acum sunt peste zece maşini înşiruite cu vedere la biserică, fiecare cu foaia lui cu dotări şi preţul cerut de samsari.

[alert type=”success” close=”true”]Citeste si: La eMAG Black Friday ţine doar o zi[/alert]

Întrebarea mea: e legal aşa ceva? Sau mai bine spus, e vreo lege care să le interzică să le ţină acolo? Altfel trebuie să recunosc că-mi place tupeul lor.

Mai “uitau” ei maşinile şi pe vremea Lidl dar conducerea îi uşuia rapid. Mă gândesc că parcarea e proprietate privată a magazinului de mobilă şi că cei din conducere le permit accesul (sau îl favorizează). Până la urmă o parcare pe jumătate plină poate atrage 2-3 clienţi şi în magazin, clienţi care altfel poate n-ar fi oprit.

parcare-lidl-masini-second-01 parcare-lidl-masini-second-02 parcare-lidl-masini-second-03 parcare-lidl-masini-second-04

6 Shares:
2 comments
  1. Asta cu parcarea se intampla de obicei la magazinele care au deschis non-stop. Am un mega image langa mine care este non-stop si daca te duci la 2 noaptea, parcarea e plina si magazinul gol, asta pentru ca toti oamenii care locuiesc in jur, parcheaza acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.