Fumătorii, ce sunt și prost crescuți pe deasupra, se duc în iad?

Despre fumat am mai scris pe aici și voi mai scrie. N-am nicio treabă cu nimeni atâta timp cât nu sunt eu impactat de “plăcerile” celor care fumează. Se fumează afară, nu în spații închise. Țigara se stinge în locuri special amenajate, și tot așa. Așa e omenesc și de bun simț, nu mai zic de reguli și legi.

Cum se numesc oamenii fumătorii care aruncă chiștoacele în nisip, la mare? Nesimțiți? Prost crescuți? Țărani?

Scrollam pe Facebook și dau de imaginea asta.

Este plaja de la Eforie Nord, după câteva zile mai agitate ale apei.

Mi-e jenă mie. Sunt milioane de chiștoace de țigară scoase la suprafață de mare. Marea aia unde ar trebui să mergem cu plăcere vara, să ne bălăcim și să ne întindem pe nisipul curat, la plajă.


Scuzați-mi negativismul, dar eu le doresc tuturor ăstora care se regăsesc în poză să ajungă în iad. În iadul ăla în care focul n-are puterea să aprindă țigări, dar care poate să-i ardă cu puterea milioanelor de țigări fumate în spații interzise (1, 2) sau aruncate în locuri nepermise.

Foto: 2035 fără tutun

tigari-litoral-romanesc-plaja-eforie-01 tigari-litoral-romanesc-plaja-eforie-02

18 Shares:
6 comments
  1. recunosc că sunt fumător (de fapt știi asta) și mai recunosc că și pe mine mă enervează nesimțirea celor care cred că pot să arunce chiștoacele pe stradă, să le îngroape în nisip ori să le arunce pe geamul mașinii.
    mă duc să bag un cui. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.