tableta-laptop-rapoarte

Nu i-am găsit un rol tabletei

La concursul de fotografie propus de Intel pe Instagram am câştigat o tabletă de 7 inch de la ASUS. Tableta stă de o luna nedesfăcută pentru că încă nu i-am găsit o utilitate. Acum, evident, o vând.

De când au apărut tabletele pe piaţă am fost intrigat să am una. Cel puţin în teorie, şi asta pentru că îmi plac chestiile noi din tehnologie, că practic nu m-am sinchisit să-mi achizitionez o tabletă. Oricât de tare mi-ar fi plăcut să-mi găsesc o scuză să fac achiziţia, nu am găsit niciuna plauzibilă.

Practic e un PC portabil cu o baterie mai bună decât un laptop dar cu funcţionalităţi limitate. Orice ai zice, nu o poţi folosi ca pe PC-ul de acasă sau de la birou. O văd folosită de cei care fac naveta. Pe tren pare a fi instrumentul perfect să-ţi pierzi timpul citind o carte sau uitându-te la un film. O văd din ce în ce mai des folosită de chelneri în pub-uri şi de fetele care fac promoţii la ţigări.

Cum nu mă regăsesc în niciuna dintre tabere, pe a mea tabletă o vând. Dacă te interesează un ASUS Fonepad 7 cu Android aruncă un ochi pe anunţul ce l-am postat pe OLX.

  2Comments

  1. Robert   •  

    Daca iti aduci aminte, acum ceva timp la munca, am discutat acest subiect. 😀

    • rivi   •     Author

      sigur. și concluzia era aceeași 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.