Nu i-am găsit un rol tabletei

La concursul de fotografie propus de Intel pe Instagram am câştigat o tabletă de 7 inch de la ASUS. Tableta stă de o luna nedesfăcută pentru că încă nu i-am găsit o utilitate. Acum, evident, o vând.

De când au apărut tabletele pe piaţă am fost intrigat să am una. Cel puţin în teorie, şi asta pentru că îmi plac chestiile noi din tehnologie, că practic nu m-am sinchisit să-mi achizitionez o tabletă. Oricât de tare mi-ar fi plăcut să-mi găsesc o scuză să fac achiziţia, nu am găsit niciuna plauzibilă.

[alert type=”success” close=”true”]Citeste si: Vrei să-ți iei tabletă și ai doar 189 de lei? Nu-ți lua! [/alert]

Practic e un PC portabil cu o baterie mai bună decât un laptop dar cu funcţionalităţi limitate. Orice ai zice, nu o poţi folosi ca pe PC-ul de acasă sau de la birou. O văd folosită de cei care fac naveta. Pe tren pare a fi instrumentul perfect să-ţi pierzi timpul citind o carte sau uitându-te la un film. O văd din ce în ce mai des folosită de chelneri în pub-uri şi de fetele care fac promoţii la ţigări.

Cum nu mă regăsesc în niciuna dintre tabere, pe a mea tabletă o vând. Dacă te interesează un ASUS Fonepad 7 cu Android aruncă un ochi pe anunţul ce l-am postat pe OLX.

11 Shares:
2 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.