Gear VR și rate de la Orange pentru noul Samsung Galaxy S7

La evenimentul de lansare a noului smartphone de la Samsung băieții au anunțat că Galaxy S7 este deja disponibil la precomandă și că cei ce vor plasa comanda repede vor primi un Gear VR gratuit. Când am auzit asta nu m-am gândit că oferta va fi disponibilă și în România dar cei de la Orange m-au surprins plăcut.

Gear VR la fiecare precomandă

Imediat după terminarea galei de lansare am primit un mail de la Orange care spunea: [..] dacă înregistrezi precomanda pana pe 5 martie, smartphone-ul poate fi al tău cu trei zile înaintea tuturor.  Mai mult, primești extra dispozitivul de realitate virtuala Gear VR [..] pentru a testa pe deplin noile funcții ale Samsung Galaxy S7.

Am zis aici că nu mă interesează atât de tare noul Galaxy dar nu m-am putut abține să nu-mi fac un calcul. În plus trebuie să recunosc că mă mănâncă puțin degetele când aud cuvântul VR, mai ales că cel de la Samsung nu e așa ieftin.

Telefonul la liber este 699 de euro (~3150 de lei) deci cam cât a fost anul trecut la lansare.

Rate direct la Orange pentru Galaxy S7

Nu știu de când e opțiunea asta la Orange dar aparent îți poți lua telefonul și în rate cu plata direct pe factură. Eu mi-am calculat pentru un abonament de 20 de euro pe lună și Galaxy S7 m-ar costa în plus 49.95 euro/ lună timp de doi ani sau 97.13 euro/lună timp de un an. Ah, și nici nu sunt în ultimele luni de contract, dar pot folosi opțiunea lor de Early Upgrade, contra cost evident.

Sunt destul de nebun când vine vorba de telefoane și cred că n-aș fi stat pe gânduri dacă n-aș avea în buzunar un Galaxy S6 de care oricum sunt foarte mulțumit.

plate-in-rate-orange-samsung

1 Shares:
3 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.