De Halloween la muncă

Total împotriva sărbătorilor împrumutate de la americani? Nu-ţi place de Valentine’s Day sau de Halloween? Şi ce dacă! Mie îmi place treaba asta cu Halloween-ul şi o simt cel mai bine la muncă, chiar dacă în rest nu am mari tangenţe. Şi btw, sărbătoarea de Halloween nu e inventată de americani.

Azi nu m-am deghizat în vreun monstru şi nici nu mi-am pus coarne de drac, dar am “gustat” fiecare mască pe care am întâlnit-o pe culoare. În ciuda faptului că ziua nu a fost mai lejeră decât oricare alta la birou, azi am zâmbit (mai des) în momentele în care m-am ridicat de pe scaun după ore de stat cu ochii în excel.

Am primit plăcintă de dovleac, ne-am minunat de ce ciudăţenii de machiaje şi-au făcut colegii şi ne-am pozat în ipostaze funny. Nu se întâmplă asta în fiecare zi, dar eu zic că fiecare eveniment ce ne aduce un zâmbet pe faţă trebuie apreciat ca atare. Sunt zile în care zâmbim prea rar şi Halloween-ul are cumva puterea să întoarcă asta.

La tine cum a fost la muncă de Halloween?

12197281_1211250492224164_2100017077_o

6 Shares:
2 comments
  1. “am întâlnit-o pe culuare.”
    Daca tot te chinui sa scrii un text in care vad ca respecti punctuatia si scrii cu diacritice..recomand pentru imbunatatirea calitatii textului scris..si consultarea unui DEX in cazurile in care nu esti sigur pe anumite cuvinte: “CULOÁR, culoare,”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.