O chestie ilogică cu Facebook Groups

Cu toții suntem incluși în te-miri-ce grupuri pe Facebook. Unele dintre ele mai utile, altele mai puțin utile. Pentru că majoritatea creează mai mult zgomot decât informație utilă sunt în destul de puține grupuri. Pe multe dintre ele le patronez, însă că mă tot lovesc de-o limitare dubioasă.

Unul dintre grupurile mele funcționează așa. O adunătură de tipi care au chef, o dată pe săptămână, să iasă la un fotbal lejer. În balon.

Așa că ne-am strâns o mână de oameni pentru care fac săptămânal strigarea prin intermediul unui event. Grupul a plecat de la ideea unui fotbal între prieteni. Inițial erau cu toții cunoscuți de-ai mei, dar între timp treburile s-au mai schimbat. Ionel a adus în grup un prieten de-al lui. Titel a adus un dușman de-al lui. Și tot așa.

La event ar trebui să pot selecta toți membrii. Ei bine, nu pot. Îi invit frumos pe cei care-mi sunt prieteni pe Facebook, dar pe ceilalți pur și simplu nu-i văd în lista celor disponibili. Păi nu-i asta absurd?

Adică ce băi Zuckerberg, nu pot juca fotbal cu băieți pe care nu-i cunosc? 🙂


Trei variante. (1) Îl invită la eveniment tipul ce l-a adus în grup, (2) îi dau eu add pe Facebook, aștept să ne împrietenim și abia apoi îl invit la fotbal sau (3) mă ajută Zuckerberg cu un update isteț. Ultima îmi place cel mai mult.

1 Shares:
3 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.