Nu mă plictisesc în casă, dar îmi lipsește sportul

Am mai spus pe aici de câteva ori, mie îmi place mai mult în casă decât afară oricum, deci faptul că mă ține Covid-19 în casă nu mă afectează emoțional atât de tare.

Rar o să mă auziți pe mine că m-am plictisit, dimpotrivă am adesea zile în care aș vrea să fac multe și timpul “liber” nu-mi permite. Asta e o ocazia perfectă.

Coronavirus mi-a furat însă sportul de la nas. În special zilele astea aș fi văzut un meci bun de nu vă pot explica. Barcelona nu mai joacă și doar ce trebuia să aibă returul decisiv din UEFA Champions League, nimic în Spania, nimic nicăieri. Sportul e mort așa cum nu l-am văzut niciodată niciunul dintre noi. M-aș uita și la Juventus acum, sincer, dar n-avem.

Era un tabiet, o rutină ce o savuram săptămână de săptămână când venea vorba de timp petrecut în casă. La care mai pui că eram pornit să reiau relația mea cu Formula 1 și Covid-19 îmi pune bețe în roate. Între timp bag documentarul de pe Netflix, dar nu-i același lucru.

Nici nu mă gândesc cum sunt ședințele interne ale posturilor tv de sport. Nene, azi ce dăm pe post? Meciurile nu-s ca episoadele din Friends, să poți da reluări non stop și lumea să se uite. Aici nimănui nu-i pasă de un meci în reluare dintre FCSB și Viitorul.

Stați la adăpost și spălați-vă pe mâini!

1 Shares:
4 comments
  1. Nici eu nu’s plictisit deloc ca oricum eram productiv mai mult pe acasa de cand mi’am dat liber pe termen nedefinit, sportul nu imi lipseste ca nu sunt pasionat … in curte pot iesi la aer si in natura oricand cu masina … ce sa zic … sanatosi sa fim. 😀

    1. Acum chiar că ar prinde bine o curte. Ți-ai făcut norocul cu mâna ta, noi ăștia în apartamente puțin mai nasol.

  2. Eu abia acum incep sa imi revin cat de cat cu treburile. Bine, oricum, primavara era un fel de respiro, sa iau piciorul de pe acceleratie. 😀

    Lucrat de acasa, obisnuinta sa fiu “blocat” in casa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.