Inna va cânta la Untold și mi se pare ok!

Inna, care din câte înțeleg va fi și în juriul Vocii României Junior, e anunțată în lineup-ul artiștilor prezenți anul acesta pe Untold Arena din Cluj. Treaba asta mi se pare foarte tare din simplu fapt că avem artiști români promovați într-un festival cu o asemenea popularitate.

Vor fi probabil peste 50k de oamenii prezenți în Cluj pe parcursul celor patru zile și mă gândesc că e imposibil să-i mulțumești pe toți. Pe principiul ăsta mă aștept să fie voci care nu agreează știrea dar eu zic că e un lucru bun.

Sunt mulți ochi ațintiți pe festival și e o ocazie perfectă pentru ceva promovare, de ce nu, internațională pentru cei mai în vogă artiști români. Nu sunt cel mai bun exemplu când vine vorba de muzica pe care o ascult, dar eu chiar o sa încerc să-i vad și pe ai noștri.

Pe lângă Inna vor mai fi și: Smiley, Antonia, Cabron, Carla’s Dreams, Grasu XXL sau CTC.


Am ales să merg la Cluj pentru atmosfera inedită pe care am văzut-o anul trecut pe Facebook și la Pro Tv. Sunt zvonuri ca anul acesta să fie ultimul pentru Untold, deci nu aveam cum să ratez. Martin Garrix? Un mega bonus, o uriașă surpriză. Abia aștept!

2 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.