Instagram: Me happy, am o poză preluată de The Guardian

Îmi dau seama că au trecut câteva zile bune de la isprava asta și n-am apucat să mă laud. Păi să vă zic, o poză făcută de mine și urcată pe profilul propriu de Instagram a fost promovata pe unul dintre conturile The Guardian, și mai exact @guardiancities.

Nu o fi mare reușită dar pentru mine înseamnă foarte mult. Mă bucur și mă mândresc că una din pozele mele a atras atenția celor de la The Guardian, pentru că într-un fel ajunge la mine semnalul cum că ceea ce fac nu e chiar rău.

Stilul meu de fotografie (toate imaginile trase cu telefonul mobil) poate nu e pe placul tuturor dar s-a îmbunătățit mult în ultimul timp. E multă arhitectură, ceva artă minimalistă și multă culoare dar am creat un profil care-mi place din ce în ce mai tare.

Până acum sunt 1300 de followers iar dacă nu mă urmăriți încă poate n-ar fi rău să aruncați un ochi pe profil, poate vă place și dați un follow. 🙂


Jos aveți imaginea preluată de @guardiancities. Pe link vă las singura mea poza ce a strâns peste 1000 de like-uri (e altă poză).

8 Shares:
1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.