Se întoarce tuningul sănătos în noul Need for Speed

Am jucat câteva mii de ore de FIFA și Football Manager, cele două fiind cu siguranță jocurile mele preferate, dar dacă m-ai pune să nominalizez un al treilea joc, atunci ăla ar fi cu siguranță Need for Speed.

Am pierdut nopți întregi încercând să înving concurenții pentru a-mi face cea mai bună și frumoasă mașină din joc. Suprem era atunci când ne întâlneam mai mulți și jucam aceeeasi cursă în quick race. Fiecare cu mașina lui care mai de care mai tunată dar cu toții având același scop: câștigarea cursei. Jucam pe rând și monitorizăm timpii de final. Ce vremuri..

Preferatul meu: Underground 2

Asta se întâmpla pe vremea lui NFS Underground și Underground 2, (dacă nu mă înșel) ultimele versiuni ale jocului care mi-au permis să-mi customizez la maxim mașina. De atunci am reușit să mai joc cu patos NFS Most Wanted dar apoi pasiunea a început să pălească. Multă poveste, filmulețe, grafică mai bună dar parcă mai puține curse și spre zero customizare.

După mulți ani de zile EA Sports promite ceva bun. Need for Speed is back și cea mai mare supriza e că vom putea customiza mașinile până în cele mai mici detalii. Ei ne spun că vom avea și hartă nocturnă, ploaie și mașini urbane autentice. Jocul apare pe 3 Noiembrie. Mai e vreunu entuziasmat?

13 Shares:
3 comments
  1. Hehehe, ce vremuri si cate nopti piersute prin “salile de net” incercand sa mutam salvarile de la un pc la altu sa ne continuam jocul. Da, seria underground in special 2-u m-a facut sa ma indragostesc de peugeot, acela a fost momentul in care plimbandu-ma pe strazile din joc mi-am dorit sa fiu alergat de politie si s-a intamplat, in most wanted, deja aveam pc pe atunci si eram disperat la momentul ala, am tot terminat u2 si mw in repetate randuri cu toate masinile posibile. Nu prea sunt entusiasmat pentru ca actualul laptop cu al sau gt740 nu cred ca o sa-l ruleze insa speram sa nu fiu dezamagit. Ma incanta ideea customizarii masinii si dupa multi ani e posibil sa ma reapuc de gaming pe pc.

    1. nu cred ca știam de faza cu Peugeot, super tare. Nici mie nu cred ca are cum să-mi meargă pe ce am acum dar asta nu înseamnă că nu se pot schimba chestii :d

      Sincer, e genul de joc în care poți intra și pentru una-doua curse pe zi, deci nu poți sa spui ca ai nevoie de nopți pierdute și nu-ți mai permiți :d

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.