Inutile prin portofel

Nu știu voi dar eu mă chinui de câteva luni să-mi fac curățenie prin portofel. Devenise deja exagerat de gros și era incomod în special când trebuia să-l țin în buzunarul pantalonului. N-ar fi fost ăsta un deranj așa mare dacă portofelul ar fi fost plin cu verzișori, dar eu știam că defapt conține mai multe obiecte nefolositoare decât camera unei studente.

La început nu mi-a plăcut ideea de portofel și până în anul întâi de facultate am ținut banii la liber în buzunar. În momentul ăla singura problemă era cu buletinul, pe care evident nu-l aveam niciodată la mine. O dată cu primul cont bancar a venit și primul card așa că lucrurile aveau să se complice: banii, cardul și buletinul trebuiau să fie în permanență cu mine, așa că decizia a fost una evidentă.

Portofelul de acum e suficient de mare cât să cuprindă perfect un buletin, fără buzunar pentru mărunțiș, cu locuri destule pentru cardurile de cumpărături, dar mic dacă îl comparăm cu gentuțele purtate de fete.

M-am apucat să fac curățenie: 2 lei (buget de blogger), buletin, trei carduri bancare, unul de sănătate, altul tot de sănătate și poze cu Ramona. Astea pe lista bună de inventarCarduri de reducere la market, farmacii și baruri; intrări la film, tichete vechi de autobuz, bilete de avion, bonuri de casă, cărți de vizită. Continui? Carnet de student expirat, card de acces de la muncă și o iconiță de pe Muntele Athos (primită cadou, dar nu de la Gigi).

Nu-i așa că sunt mai multe chestii nefolositoare decât găsești în camera unei studente, una aflată în plină sesiune, bineînțeles? Am aruncat 3/4 din cele nefolositoare și deja simțim că respirăm.

Portofelul tău ce cară inutil? 🙂

ce-e-intr-un-portofel

1 Shares:
7 comments
  1. Chitanțe, carduri de farmacie, prea mulți bani, iar chitanțe, bilete la loto și cardul de sănătate. După curățenie, portofelul tot arată ca și cum ar fi mereu plin, deși nu e.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.