Invitaţie la film: Goosebumps

Goosebumps s-ar traduce în română “Îţi facem părul măciucă”. E vorba un film de aventură care-l are în prim plan pe Jack Black. Un fantasy cu tentă comică perfect pentru o seară de weekend şi la care te invit să mergi. Cityplex îmi este aliat.

Pe scurt e vorba despre un tânăr ce se mută într-un orăşel mic, uitat de lume. Acolo se îndrăgosteşte de vecina de alături care se întâmplă să fie fata unui celebru autor de cărţi fantastice. Totul ia o întorsătură ciudată când descoperă că monştrii creaţi de R.L. Stîne (Jack Black) sunt reali şi iau viaţă ori de câte ori cărţile sunt descuiate.

Mă aştept la un film lejer de weekend în care este îmbinată aventura cu fazele comice. Pentru tinerei.

Împreună cu Cityplex Braşov te invităm la film. Spune-mi în comentarii Ce monştri din folclor te speriau în copilărie? Îmi trec prin minte câţiva: baba Cloanţa, Omul Negru, vârcolaci, strigoi, Bau-bau, muma pădurii, nenea politaiu’ 🙂 Poate îmi spui chiar o întâmplare funny din amintirile tale.

Nu uita să distribui articolul pe facebook. Comentariile rămân deschise până joi la ora 12:00. În cazul în care sunt mai mulţi doritori, voi trage la sorţi cu random.org. Va rog folosiţi o adresa de mail valabilă să pot lua legătura cu voi pentru bilete.

Update: Castigatorul este Tibi conform random.org. Urmareste mailul te rog pentru mai multe detalii. 

15 Shares:
4 comments
  1. Pe mine ma speriau ai mei cu tiganii care te puneau in sacul lor, si te furau de acasa daca nu erai cuminte :))

  2. Mosul Cocolosul ma speria cel mai tare. Dadaca mea ii inventase numele, ba chiar imi arata un vecin varstnic spunandu-mi ca el este acela si daca nu voi face tot ce-mi cere ea il va chema sa ma ia in sacul sau in care duce copiii rai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.