Invitaţie la film: Hotel Transilvania 2

Am văzut prima parte acasă însă trebuie să recunoaşteţi că nu poţi compara experienţa de acasă cu cea din cinema. Prima parte a fost destul de surprinzătoare chiar dacă nu a prins nominalizarea la Oscarul din 2013. Cum va fi partea a doua, rămâne de văzut.

Cert e că Hotel Transilvania revine cu partea a doua. Acelaşi hotel doar că lucrurile stau puţin altfel de data asta; în hotel nu mai intră doar monştri. În poveste apare şi-un nepot pentru Dracula, care, în teorie, e jumătate om-jumătate vampir. Lucrurile o iau evident razna şi nu-mi rămâne decât să sper că în trailer nu sunt incluse toate fazele funny cum s-a întâmplat în cazul Minions.

Spuneam ceva de o invitaţie? Cityplex Braşov oferă o invitaţie în cinema pentru doi la Hotel Transilvania, partea a 2-a. Tot ce trebuie să faci este să laşi un comentariu în partea de jos a articolului în care să-mi spui: Care dintre personajele din poza de sus te reprezintă cel mai tare? Dă-i frâu imaginaţiei.

Comentariile rămân deschise până joi la ora 12:00. În cazul în care sunt mai mulţi doritori, voi trage la sorţi cu random.org. Va rog folosiţi o adresa de mail valabilă să pot lua legătura cu voi pentru bilete.
Update: George a câștigat invitația dublă de săptămâna asta. Felicitări! Revin pe mail cu detalii.

 

27 Shares:
8 comments
  1. Pe mine ma reprezinta personajul Dracula, deoarece este amuzant si infiorator in acelasi timp. Este un personaj ironic, are un accent foarte interesant, care il face si mai amuzant. Are miscari foarte bruste pentru varsta pe care o are :)).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.