Invitaţie la film: The Hunger Games: Mockingjay – Partea a 2-a

În centrul atenţiei se află în continuare Capitoliul şi preşedintele Snow al cărui sfârşit îl simt aproape. The Hunger Games: Mockingjay partea a 2-a este defapt filmul cu numărul patru al seriei care a făcut-o celebră pe Jennifer Lawrence. O invitaţie dublă la film este şi ea în joc.

Teoretic e ultimul film al seriei. Practic înţeleg că CEO-ul Lionsgate a spus că sunt şanse să avem şi un al cincilea film din Jocurile Foamei şi nu m-ar mira deloc să fie aşa. Seria a început foarte bine, cu un The Hunger Games foarte bun lansat în 2012 după care s-a diluat simţitor. Cu toate astea mă aştept ca de data asta filmul să fie peste Mockingjay 1 ţinând cont că ar trebui să surprindă miezul acţiunii celor două părţi, bătălia finală din războiul contra Capitoliului.

Rămâne de văzut cum vor rula ostilităţile în războiul ce-o va avea din nou pe Katniss în prima linie a armatei pregătită să-l dea jos pe Snow. Cert e că vor fi mai bine de 2 ore de acţiune 3D care merită urmărite la cinematograf, şi Cityplex Braşov ne sare în ajutor.

Am o invitaţie dublă pentru weekend ăsta la The Hunger Games. Ce trebuie să faci este să intri pe programul celor de la Cityplex şi să-mi spui în comentarii Care sunt cele mai interesante două filme care rulează săptămâna asta în cinematograf?

Nu uita să distribui articolul pe facebook. Comentariile rămân deschise până joi la ora 12:00. În cazul în care sunt mai mulţi doritori, voi trage la sorţi cu random.org. Va rog folosiţi o adresă de mail valabilă să pot lua legătura cu voi pentru bilete.

Update: castigatorul invitatiei la film este conform random.org Billy. Revin cu mail pentru detalii. 

49 Shares:
4 comments
  1. Dupa parerea mea cele mai interesante filme saptamana aceasta ar fi “Spectre” si “Hotel tarnsylvania 2”.
    Asteptam sa vedem si The Hunger Games. Prinde la public.
    Bafta si cel mai bun sa castige :D.

  2. Cel mai interesant film pe saptamana asa si pt o perioada destul de lunga este di va ramane Spectre. Al doilea ar fii Goosebumps … Pretty funny si recomandat sa te uiti cu amici. Acum la Hunger games …. Trebe sa vedem cum prinde la public. Best luck to everybody ^_^

  3. Cel mai interesant film ar fii Spectre,iar pe locul doi, Hotel Transilvania 2 (cel dublat are mai mult farmec) 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.