Invitaţie la film: Bridge of Spies

Bridge of Spies este unul dintre filmele bune din 2015 şi care spuneam eu aici că ar trebui văzute. Este o dramă istorică cu Tom Hanks după fapte reale care ar putea fi printre filmele nominalizate la Oscarurile din 28 februarie.

Podul despre care se vorbeşte în titlu este unul real. Se află în Berlin şi era adesea folosit în anii ’60 de către sovietici şi americani ca locaţie pentru schimbarea prizionerilor. În film este portretizat primul schimb de acest gen efectuat pe Podul Spionilor şi încercarea unui avocat de succes (Tom Hanks) de a negocia eliberarea unui pilot american după ce, în prealabil, avionul său fusese doborât pe teren sovietic.

Sunt toate premisele unui film bun şi promit să revin cu un scurt review după ce văd filmul. Întrebarea este, pe cine mai iau cu mine?!

Ofer o invitaţie dublă valabilă săptămâna asta la Bridge of Spies în Cinema Cityplex din Braşov. Tot ce trebuie să faci este să-mi răspunzi în comentarii la următoarea întrebare: Ce film a lui Tom Hanks îţi vine prima dată în minte?

Nu uita să distribui articolul pe facebook. Comentariile rămân deschise până joi la ora 12:00. În cazul în care sunt mai mulţi doritori, voi trage la sorţi cu random.org. Va rog folosiţi o adresă de mail valabilă să pot lua legătura cu voi pentru bilete.

Update: Câștigătorul de săptămână asta (extragere cu random.org) este Paul. Felicitări!

13 Shares:
6 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.