Invitație la film: In the Heart of the Sea

Vă propun să continuăm astăzi seria articolelor de invitație la film cu încă o dramă bazată pe fapte reale: In the Heart of the Sea. Povestea filmului aduce în prim plan un eveniment care l-a inspirat pe Herman Melville să scrie celebra poveste a lui Moby Dick. Să-ți spun ce trebuie să faci ca să câștigi invitația la Cityplex.

Acțiunea are loc în anul 1820 și povestește cum ambarcațiunea Essex este atacată de o balenă ucigașă lăsând întregul echipaj să se lupte pentru viață într-o mare plină de pericole. Căpitanul încearcă din răsputeri să ducă echipajul pe uscat în timp ce al său secund se încăpățânează să captureze fioroasa balenă. Exagerând puțin fără să fi văzut filmul aș spune că este un fel de “I Shouldn’t be Alive” privit la cinema. În rolul principal fetele îl regăsesc pe Thor, cunoscut și sub numele de Chris Hemsworth cu ai lui mușchi dar fără ciocan.

Lăsând gluma la o parte eu voi fi acolo sâmbătă și vreau să știu cu ce cititor al blogului mă întâlnesc. Ofer o invitație dublă valabilă săptămâna asta la In the Heart of the Sea la Cinema Cityplex din Braşov. Tot ce trebuie să faci este să-mi răspunzi în comentarii la următoarea întrebare: Care a fost ultimul film pe care l-ai văzut la cinema?

Nu uita să distribui articolul pe facebook. Comentariile rămân deschise până joi la ora 12:00. În cazul în care sunt mai mulţi doritori, voi trage la sorţi cu random.org. Va rog folosiţi o adresă de mail valabilă să pot lua legătura cu voi pentru bilete.

Update: George este câștigătorul. Felicitări și urmărește te rog mailul pentru detalii. 

5 Shares:
4 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.