Invitație la film: Steve Jobs

Știți povestea cu joi până la 12:00? Nu? Păi dacă nu, atunci vă aduc eu aminte: aveți timp până joi la ora 12:00 să câștigați o invitație la Cityplex Brașov. De data asta filmul la care vă invit să mergeți este Steve Jobs. Tot ce trebuie sa faceți este să-mi lăsați un comentariu la întrebarea de mai jos (vă spun imediat).

Am fost în weekend la Cityplex să văd noul film după viața lui Steve Jobs. Speram la o ecranizare mai bună decât cea din 2013 cu Ashton Kutcher în rolul lui Jobs și a fost mai bun. Steve Jobs, filmul din 2015 la care vă invit eu să mergeți, este făcut după un scenariu scris de Sorkin cu sursa de inspirație în cartea autobiografică a lui Walter Isaacson. Actorii sunt de alt calibru, cu Michael Fassbender și Kate Winslet în prim plan, filmul are clar o altă strălucire față de cel din 2003. Aș spune că diferența dată de bugetul de două ori mai mare (~30 milioane de dolari) al filmului se vede.

[alert type=”success” close=”true”]Ești în pană de idei? Cauți cadoul perfect pentru Crăciun?[/alert]

Deși mi-a plăcut, filmul nu m-a dat cu adevărat pe spate. Povestea filmului prezintă sub forma a trei acte întâmplările din viata lui Jobs ce se petrec în backstage pentru trei dintre cele mai importante momente din viața vizionarului: lansarea Macintosh, the black box de la NEXT si a iMAC-ului. În paralel cumva Boyle ne arată un Jobs perfecționist, riguros dar cu probleme în viața personală, relația cu fiica lui fiind în prim plan pe parcursul întregului film. Nu este un film documentar așa cum nu ni se arată întreaga poveste din spatele succesului lui. Nu se vorbește despre începuturile din garaj și nici de cancer. Nota mea: 7/10.

Trebuie totuși reținut că unii critici îl văd între cele (probabil) zece filme nominalizate la Oscarul de anul ăsta deci trebuie văzut!  Ofer o invitație dublă valabilă săptămâna asta la Steve Jobs la Cinema Cityplex din Braşov. Tot ce trebuie să faci este să-mi răspunzi în comentarii la următoarea întrebare: Care este primul produs Apple de care ai auzit? Eu am auzit de iPod (nu mai repede).

Nu uita să distribui articolul pe facebook. Comentariile rămân deschise până joi la ora 12:00. În cazul în care sunt mai mulţi doritori, voi trage la sorţi cu random.org. Va rog folosiți o adresă de mail valabilă să pot lua legătura cu voi pentru bilete.

Update: câștigătorul de săptămâna asta este Adi. Felicitări! Urmărește te rog mailul pentru detalii. Random.org 

1 Shares:
5 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.