Cum ar fi să joci “piatră, hârtie, foarfecă” pentru un cappuccino

Ar fi elegant să vă zic că astăzi am descoperit o cafenea interesantă, nu? Și dacă vă spun că nu se numește Starbucks, mă credeți? Serios, astăzi am ajuns în Coresi pentru a pierde dimineața zilei de duminică și m-am oprit la Tucano Coffee, unde am primit un cappuccino gratuit.

În prima fază ne-a atras designul colorat și tribal al locului. Aș fi jurat că are legătură ceva cu Africa dar, după informațiile de pe siteul lor, designul este inspirat din cultura aborigenă a Americii Latine. Și, ca să știți, numele locației este inspirat de la pasărea Toucan care trăiește în zona Americii Centrale și de Sud: colorată și cu un cioc foarte mare.

cappuccino-gratis

Dar să va zic de cappuccino. Oamenii au o politică interesantă, care nouă ne-a plăcut mult: mergi la barista și primești un cappuccino gratuit dacă îl bați la “piatră, hârtie, foarfecă” (valabil până pe 6 Iulie). Fetele s-au dus, l-au bătut și s-au întors cu câte un cappuccino S (varianta mică). Bună treabă! Și să nu-mi spuneți voi că nu e tare ideea.

Altfel, prețurile sunt cam ca la Starbucks dar parcă au o varietate mai bună. Eu am dat 14 lei pe o cafea interesantă cu aromă de cremă de zahăr ars. Și, pentru că în cafenea nu se fumează, pot spune că mi-a captat puțin interesul și pentru vizite ulterioare.

14 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.