Jocul de “fotbal” de pe Messenger provoacă dependență

Puteți să-mi spuneți că am trăit sub o piatră până acum, dar eu abia azi am descoperit jocul de fotbal din Messenger. E lansat prin vara anului trecut și, vă avertizez, provoacă dependență. 

Nu e un joc tipic de fotbal, așa cum e numit, ci mai degrabă un challenge de duble pe picior. Jonglezi cu mingea fără să cadă.

Ca să pornești jocul tot ce trebuie să faci este să-i trimiți unui prieten pe Facebook Messenger emoticonul cu mingea de fotbal. Click pe minge și apoi poți să-i dai drumu la duble! Cine e cel mai bun, deține recordul la ținere a mingiei sus.

Important! Se joacă doar de pe mobil. 

M-am jucat vreo oră până nu am mai putut urmări mingea corespunzător. Treabă de concentrare. Poți juca cu un prieten dar cred că-i mai fun dacă dați drumu la joc într-un grup de prieteni.

Înțeleg că joculețul cu mingea de fotbal a venit după câteva luni în care jocul de basket a fost foarte popular prin State. Poate vă atrage mai mult varianta aia.


În ora mea de joacă am ajuns la 32 de duble. Voi cum stați?

1 Shares:
5 comments
  1. Sa stii ca mai exista si cu mingea de baschet un joc asemanator, mie mi-a placut mai mult ala. Si mai exista un joc la chrome, cand esti online, fugi cu dinosaurul si sari peste cactusi.you have to try them too!

      1. Nu exista link, pur si simplu trebuie sa ai chrome instalat si sa nu ai acces la net deloc. Deschizi chrome-ul si cand vezi dinozaurul pe ecran apesi dublu tap pe el, si incepe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.