Jocuri în format fizic sau digital?

Aproape toate jocurile mele pe consolă sunt luate în format digital. Am consola link-uita cu o altă consolă și am mers mereu pe ideea: luam jocul digital și împărțim banii la doi. Ce te faci însă când nu-ți place jocul? 

De doi ani de când am consola am luat aproape totul digital. Am mai avut o Fifa și un Gta in format fizic dar o dată ce am terminat cu jocul, am vândut și am rămas la varianta electronică.

E mai fain și teoretic mai ieftin să ții totul virtual. Ce te faci însă dacă nu-ți place jocul?

Și problema e că mie mi se întâmplă des. Două din ultimele trei jocuri cumpărate au prins mucegai pe hardul consolei pentru ca nu m-au atras. Am dat peste 100 de lei pe fiecare din Battlefield 1 și Wildlands și n-am jucat mai mult de o zi cumulat.

Așa că a trebuit să mă adaptez și mi-am luat următorul joc în format fizic. Ideea e simplă: testez. Dacă îmi place jocul și-l vând după ce-l termin. Dacă nu, atunci îl vând direct.

În felul ăsta nu mai țin banii blocați aiurea pe un joc care nu își justifică investiția.

Îmi place mai mult varianta cealaltă așa că probabil voi rămâne pe digital pe jocurile care-mi plac cu adevărat. Fifa e exemplul perfect: îmi place, îl joc un an întreg și e genul de joc ce-și pierde valoarea drastic de la an la an. Deci n-aș mai avea ce vinde oricum.

1 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.