Lista mea de electronice (5k de euro) pe care nu o să mi-o permit vreodată

Nu știu cum sunteți voi dar mie îmi place să mai visez așa din când în când. Pe principiu ăsta, zilele trecute m-am pierdut puțin pe eMag și așa mi-am făcut o listă de electronice pe care mi-aș dori să le am în posesie. Costul total? Aproape 5000 de euro 🙂

Unele dintre ele sunt utile, altele mai puțin. Unele sunt vârf de gamă în categoria lor, altele dimpotrivă. Cert e că dacă aș fi ușor plin de bani lista asta ar fi în vârful achizițiilor (tehnologice).

Soundbar Samsung

Mă uit la filme când vreau să mă relaxez și de când cu televizorul de diagonală mare, experiența e alta. Și totuși, cum ar fi cu un soundbar?

Aparat foto DSLR. Nikon?!

Păi tot vă spun eu de bucuria mea de a pune poze pe Instagram așa că n-am decât să visez că dacă voi mânui un DSLR și voi fi băiat muncitor voi scoate niște poze și mai mișto. Sau poate într-o zi o să pozez d-astea 🙂

Aș începe cu ceva low-entry, fără pretenții dar care să-mi deschidă apetitul.

Laptop de 13 inch

Am renunțat la desktop de vreo 3 ani și nu m-aș mai întoarce. Problema e că mi-am dorit laptop pentru portabilitate și mă folosesc de asta prea rar pentru că laptopul meu de 15.6 inch e mare și greu.

Acum vreau unu mic, ușor dar bunicel. Îmi place ideea de Asus sau Dell dar sunt deschis la propuneri. Poate nu ăsta dar la un moment dat laptopul de 13 inch va fi luat.

Smartwatch, dronă?

Lista nu poate fi completă fără niște chestii mai puțin utile dar pe care mi-ar plăcea maxim să le butonez măcar o perioadă, așa că am pus acolo și niște jucării precum: o dronă de ultimă generație, un smartwatch rotund și fancy de la Samsung sau niște ochelari de realitate virtuală.


Sunt super curios, voi ați putea întocmi o listă d-asta de vise electronice în valoare de 5000 de euro?

Lista mea completă, cu tot cu prețuri se află aici.

i-love-gadgets

1 Shares:
3 comments
  1. Curved UHDTV 150 CM = 2000+ EURO
    S7 EDGE = 900 EURO
    MAC PRO RETINA = 2000 EURO
    SMARTWATCH SAMSUNG = CATEVA SUTE

    Si mai am cateva pagini :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.