Lista asta virtuală pentru cumpărături ne-a făcut viața mai ușoară 

Sunt îndrăgostit de lucrurile mișto de care e capabil telefonul meu mobil și de ecosistemul creat în jurul sistemului lui de operare. Android, în ceea ce mă privește. Mă refer aici în special la lucruri mărunte ce fac diferența și de care am în plan să scriu la un moment dat. Acum însă, vreau să vă zic puțin despre Bring, lista mea virtuală de cumpărături.

Înainte de toate aș să vă zic care era “problema”. În casă locuim (adesea) patru persoane. Deci patru potențiali cumpărători. Partea ciudată e că din când în când trebuie să facem și piața, altfel ba rămânem fără pâine, ba fără apă, ba fără ceva dulce. Dubios, nu? 🙂

Și totuși nu, nu asta era problema. Ajungeam acasă seara, după o zi de muncă și se întâmpla următorul scenariu. Ori luam fiecare câte o pâine și o apă, ori nu luam niciunul. Că de, nu-i chiar ușor nici cu comunicarea asta. Nu iese de fiecare dată.

Dacă problema mea nu e și problema ta, atunci sunt toate șansele să consideri continuarea articolului neinteresantă. Încearcă alte articole scrise pe aceeași temă: aplicații!

Lista mea de cumpărături. Virtuală.

Revenind. Am rezolvat problema cu Bring. Sunt sigur că nu e singura aplicație care face asta dar eu aveam în cap așa: listă de cumpărături care să aibă un app frumos desenat și super ușor de folosit. Trebuia să știe sincronizare între device-uri, între mai multe persoane și în special să existe atât pe Android cât și pe iOS.

Ei bine, Bring le are pe toate. Ne-am făcut toți patru cont pe aplicație și acum funcționăm așa: cum vedem că lipsește ceva în casă mergem în app și adăugăm produsul în listă. Cine completează lista trimite o notificare celorlalți așa că primul ce vine spre casă trece și pe la market să umple plasa și să golească lista de pe Bring.

Uite așa ne folosim inteligent de tehnologie, vorbim mai puțin (inutil) și avem mereu… pâine în casă.


Dacă ți se pare util, apreciez un share pe Facebook.

1 Shares:
3 comments
    1. Și Google Keep e ok, nu m-am gândit la asta. Treaba cu sincronizarea e relativ nouă la ei oricum (plus, e pe iOS?)

      Oricum eu folosesc Keep pentru multe alte liste și ar fi fost mai haos. Și să știi că Bring e mai intuitiv fiind conceput special pentru asta.

      1. o fi mai intuitiv, dar prefer lucrurile simple. keep e si web-based, fac lista acasa pe pc si o verific in magazin. nu stiu daca e pe iOS, dar nu vad de ce nu ar fi:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.