LollyBoom, 3 zile de festival la Brașov

Trebuie să vă zic mai multe despre LollyBoom, pentru că în septembrie vine în Brașov pentru prima dată și ar fi păcat să nu aibă atenția cuvenită. Cuvinte cheie: festival, familie, fun. Vă spun din timp ca să nu ziceți că n-ați știut.

Recunosc că nu auzisem de LollyBoom până acum câteva zile când am văzut că ajunge în Brașov (evenimentul de pe Facebook e aici).

Dar m-am interesat și-am aflat că LollyBoom este recunoscut ca fiind cel mai mare festival al familiei din România. A consumat deja 3 ediții în Cluj unde a strâns peste 50k de oameni în patru zile de festival, și vrea să se extindă.

Drept urmare, între 8 și 10 septembrie vom putea vedea cu ochii noștri cum stau lucrurile, cu singura condiție să ajungeți prin Noua, la lac.


Am zis că este destinat familiei. Sunt convins că-i fain și pentru copilul din tine, dar am o presimțire că programul se lipește la fix pe familiile cu copii.

Sunt pregătite concerte, spectacole de dans sportiv, magie și teatru.

Joculețe? Yup! Pe listă: bubble football, tir cu arcul, treasure hunt, tiroliană, cursă cu obstacole, trambuline. Bla bla. 🙂


La eveniment poți participa gratuit dacă mă ajuți cu un share la articol. Glumesc, intrarea e liberă.

Să aveți totuși zâmbetul la voi.

LollyBoom pe Facebook. Pe blog.

LollyBoom vine in orasul tau (2)

LollyBoom vine in orasul tau (3)

LollyBoom vine in orasul tau (4)

LollyBoom vine in orasul tau (5)

LollyBoom vine in orasul tau

4 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.