Mă bucur că Uber vine în Brașov

Update: Uber este deja disponibil în Brașov. Iuhuu! 

Hub onezero anunță printr-un post pe Facebook că Uber se pregătește să intre pe străzile Brașovului. Vestea e super bună și mă bucur corespunzător. Când se va întâmpla asta nu e foarte clar, dar cert e că și-au stabilit deja tabăra în orașul de sub Tâmpa și sunt deja în căutare de șoferi.

De fel nu merg mult cu taxiul, dar din noiembrie până în martie e altă poveste. În Brașov e frig, și pentru că pur și simplu nu funcționez cum trebuie pe temperaturi joase, mă arunc de câte ori pot cu curul în taxi.

Uber, pentru cine nu știe, e o alternativă foarte mișto pentru taxiurile clasice. O altfel de experiență.

Avantaje Uber

Fără să testez vreodată serviciul lor, dar citind despre experiențele altora, vă spun de ce mă bucur eu că vine Uber în Brașov.

 • Alternativă la taxiul clasic – poate cea mai importantă calitate;
 • Prețuri competitive. Nu știu cum va intra Uber, dar știu că acolo unde e competiție, avantajul e doar în favoarea noastră;
 • Mașini mai noi. Nu poți activa pe Uber dacă ai o mașină mai veche de 10 ani. Punct.
 • Mașini mai curate, șoferi mai atenți. Pentru că poți oferi feedback ușor și în funcție de el (direct sau indirect) șoferii își câștigă banii;
 • Fără bacșiș

Îți ofer prima călătorie gratuită cu Uber

Fă-ți cont pe Uber accesând linkul ăsta (sau adaugă codul alexp27920ue la înregistrare) și ai prima călătorie gratuită în limita a 20 de lei. Există așa ceva pe taxiul clasic? Bineînțeles că nu. 🙂

1 Shares:
15 comments
 1. Băi, asta e chiar o veste bună. Cea mai importantă calitate e, cum ai zis și tu, că va fi o alternativă la taxi, unde serviciile sunt execrabile. Sincer, eu unul aș plăti mult mai mult dacă mi s-ar oferi altceva. Acum rămâne de văzut ce fel de oameni o să meargă să facă ubereală și cu ce apucături.

  1. Eu cred că fiecare pădure are propriile stricăciuni, deci vor fi probabil excepții și printre șoferii Uber, dar overall at trebui să fie o cu totul altă experiență.

   1. Am crezut ca e o gluma prima data, cica au avut o campanie de recomandare, cum am scris un articol si am intrat in cursa 😉 . Azi deja am mers doua curse cu Uber, lux, amabilitate . Haleluja

 2. Cool. Am mers cu uber de câteva ori, în doua tari chiar, si de fiecare data mai ieftin decat cu un taxi.

  Imi place ca nu umbli cu bani. Si ca aplicația merge fara probleme in alta tara decat aia unde ai contul. Imi convine maxim daca începe si in Brașov ca oricum era o durere de cap sa găsești un taxi. Ma intreb cati o sa se bage pt ca mi se pare super usor sa faci asta în Bv. (desi Nicusan nu s-ar baga, tocmai l-am sondat in direct.)

  Plot twist: oras mic, ajungi sa mergi cu diverse cunoștințe, colegi, rude… Vezi ce rating au, din astea 🙂

  Taximetristii din Brasov sunt relativ ok fata de povesti horror de prin Buc. Zic asta ca am mers zilnic cu taxiul timp de vreo 3 ani jumate… Dar sunt si o persoana destul de toleranta 🙂 Sunt curioasa cum o sa reactioneze la concurenta asta.

  1. Ideea de baza ramane valabila, ai alternativa, ceea ce e superb.
   Cand zici “sa se bage” te referi ca sofer, ca nu inteleg exact? 🙂

   1. Da da, la șoferi ma refeream 🙂 Știu pe cineva care face uber pe aici si ma gandeam si din perspectiva asta

   2. Păi Nicușan e un om ocupat, pot înțelege. Nu m-aș fi așteptat la altceva, chiar dacă știu că-i place să șofeze.

 3. Nu este prima data cand citesc asta “Fără bacșiș”..dar stai putin, dezavantaje nu sunt sau nu merge asa?

   1. Nu, scuze am scris 2 chestii am sters si iar am scris, faza cu bacsis mare avantaj mai este asta? sau asa zgarciti suntem ? si dezavantaje nu are uber asta ?

 4. Superb ca apare si in Brasov.
  De aproape fiecare data cand mergeam cu taxiul, trebuia sa cer bon (pentru ca taximetristul nu pornea ceasul) sau trebuia sa ma tiganesc pe tarif (dai cat vrei, dai un tarif umflat, etc.).
  In felul acesta, este win-win pentru toata lumea 🙂

  Incep sa se miste lucrurile si la Brasov. Superb

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.