Martin Garrix îmi aduce Ibiza mai aproape

Acum două zile Martin Garrix era anunțat cu surle și trâmbițe ca fiind noul “rege” de la Untold 2016. M-am bucurat teribil atunci și încă o fac pentru că este cam singurul nume pe care mi-l doream cu adevărat la festival și așa a fost să fie. E clar acum, ne vedem în Cluj!

Ce mi se pare tare este că acum un an nu ascultam genul ăsta de muzică și nu-mi imaginam că-mi voi dori să merg la Untold. Si totuși, un an mai târziu mă văd sărind de bucurie la anunțul că Martin Garrix (locul 3 în top DJ la nivel mondial după unele topuri) va fi la Untold. Te întrebi de ce îmi pasă atât de mult de Martin Garrix, nu?

Anul trecut eram în căutarea unei locații pentru vacanța de vară și, deși eram super axat pe Barcelona, vroiam să evadez măcar pentru o noapte în Ibiza. Îmi doream să ajung într-unul din cluburile de acolo, să fac o noapte albă și să simt atmosfera unică din probabil cea mai cunoscută stațiune din Europa.

Am citit cu orele și m-am documentat despre toate cluburile din Ibiza și articolele mă tot duceau către două nume: Guetta și Garrix. Dacă de David Guetta știam, Matin Garrix nu-mi spunea nimic. Am căutat pe net și am dat de Animals, melodie pe care o ascultasem super mult în trecut doar că nu reținusem a cui e melodia (lucru deloc ciudat ținând cont de câtă muzică ascult). Apoi serios, cum să nu te atragă povestea de succes a unui puști de 18 ani (acum 19), celebru în toată lumea ce avea să fie rezident (cu show săptămânal) într-unul dintre cele mai mari cluburi din Ibiza?!

De atunci i-am ascultat muzica tot mai mult și așa că a început să-mi placă. Apoi l-am ascultat pe Hardwell, și pe Afrojack, până și pe Skrillex și interesant e că îmi și plac toți. Aș putea spune că Garrix mi-a deschis apetitul pentru genul ăsta de muzică (electronică?!) și că a reușit cumva să-mi aducă Ibiza (unde n-am ajuns până la urmă) mai aproape.


Garrix ar trebui să fie în Cluj pe 5 August. So, cu cine mă văd în Cluj la Untold?

10 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.