Mega discount-uri în Xbox Store. Voi cum mai păcăliți sistemul?

De astăzi a început Mega vânzarea de primăvară la Microsoft. Zeci de jocuri la super reducere ba chiar și discount-uri la controller-ele ălea custom. Super veste, problema e că oferta e pentru americani, nu și pentru noi.

Așa cum zice și video-ul de mai jos, în perioada 11-17 Aprilie vor fi super reduceri pe store-ul de pe Xbox. Caut să-mi iau Forza Horizon 3 dar mă uit și după Ghost Recon Wildlands, că trebuie testat în grup.


Luna asta am făcut 1 an de când mă dau pe consolă. Sunt super încântat. Am sute de ore de joacă, chestie pe care n-am făcut-o mai niciodată.

Totul fain-frumos până să-ți iei un joc, când începe adevărata aventură. Treaba e simplă, pe România nu există store, deci trebuie să-ți setezi contul pe altă țară. Creat cont pe US, adresă de US (luată de la fratele meu din flori, ăla cu mai multă baftă decât mine de s-a născut printre americani) dar cu card de România, pentru că ncsf.

Dacă inițial am reușit să fac fac plăți așa și-a mers fără probleme, de ceva vreme nu mai vrea nicicum. La un moment dat l-am mai păcălit cumpărându-mi card cadou. Cu el îmi încărcam contul de Xbox ca mai apoi să-mi iau jocul. Acum nu mai merge nici așa.

Am discutat în callcenter la ei și răspunsul e că nu se poate. Banii noștri nu au valoare și deci nu se poate lua nimic digital.


Mai încerc cu VPN-uri și treburi, dar și acolo cardul meu tot pe Ro este.

Deci, voi cum mai păcăliți sistemul? Dați cu share articolului unuia de are Xbox, poate ajută un frate la greu.

14 Shares:
3 comments
      1. Pentru ca PlayStation Store a fost deschis pentru România de la sfârșitul lui 2014 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.