Dacă v-aș spune că știu o metodă de câștig la pariuri care funcționează 100% și totuși nu o urmez, ce-ați zice? Eu nu o urmez pentru că-s cumpătat și temător, dar asta nu înseamnă ca e și cazul vostru. Vă spun ce și cum și vă las pe voi să decideți unde și cât aruncați cu banii.
Joc la pariuri de când mă știu, dar o fac atât de rar acum încât nu pot spune cu exactitate când am jucat ultimul bilet. Mi-am încercat soarta de multe ori dar am conștientizat destul de repede că norocul nu e de partea mea. Acum joc mai mult așa, să pun puțină sare și piper pe un meci ce se prezintă mediocru.
De obicei îmi place să pun 4-6 meciuri cu cote între 1.4 și 2.0. Ceva relativ sigur, mers pe favoriți în mare parte și, în special, pe echipele pe care le cunosc. Ținând cont de asta, chiar și atunci când mi-a ieșit, câștigul a fost mai degrabă mic. Deci totul se rezumă la plăcerea de a mai juca un bilet, nu pariez cu gândul de a mă îmbogăți.
Să vă zic de metoda “egalul”
Habar nu am cât de celebră este și nici cum a ajuns la mine în creieraș. Să-i zicem metoda “egalul”.
Ce presupune?
Trebuie să alegeți o echipă de fotbal pe care să pariați că va face egal.
Să zicem că ați pus ochiul pe o echipă de mijlocul clasamentului care este campioana egalurilor. Dacă există așa ceva, atunci aia e echipa perfectă. Dacă nu, metoda dă randament cu orice echipă, pentru că până la urmă oricare va face un egal la un moment dat.
Cum funcționează?
Pentru exercițiul de azi aleg Everton. Pun X pe următorul meci și 10 lei miză. Dacă iese egal, luând o cota de minimum 3.0, înseamnă un 30 de lei câștig.
Dacă nu iese însă? Nu-i nimic, pariez meciul viitor tot pe ei. Tot X, dar dublez suma pariată. Deci 20 de lei pe Everton – X. Dacă nu se termină egal, trebuie dublată suma și mers pe X până când iese pariul.
Unde este riscul?
Metoda este cât se poate de simplă și susținută matematic. Ce nu-mi place mie (dar nu trebuie să fie și cazul vostru) este că poți ajunge la un moment în care nu-ți mai permiți să dublezi suma pariată, și de aici și riscul.
Să vă arăt două posibile scenarii, care să-mi și susțină cazul.
În tabelul de mai sus descriu situația în care iese egal în meciul cu numărul 5.
- Am pariat 10 lei, am pierdut;
- în al doilea meci, 20 de lei pariți, am pierdut;
- Meciul 3 și 4, am dublat banii, am pierdut;
- Meciul 5 a trebuit să pariez 160 de lei. Cotă minimum 3 – 480 de lei câștig.
Ținând cont că am scos din buzunar 310 lei, plus efectiv este, în cazul de față, 170 de lei.
Nasol este dacă echipa se încăpățânează să facă egal și ajungi la mai mult de 5 meciuri fără egal. Dublând suma pariată este foarte periculos să ajungi să nu mai poți scoate bani din buzunar pentru un nou pariu.
Vă pun mai jos un exemplu care duce calculul până la 8 meciuri fără egal, deci cu meciul “câștigător” venit în runda a 9-a. Peste 5100 de lei scoși din buzunar, nu-s de ici de colo. Nici câștigul ce-i drept.
Acum că v-am spus cum funcționează vă recomand să vă gândiți de o mie de ori până să vă decideți să pariați. Eu nu o urmez, după cum ziceam, pentru că sunt suficient de fricos încât să stau de-o parte.
Dacă totuși încercați, vă recomand să o faceți online. Alegeți una dintre cele mai populare agenții de pariuri online în 2019! Spor la bani 🙂
Nu uitați să-mi spuneți cum vi se pare ideea. Ați încercat, a dat roade?
3 comments
Parca nu suna asa bine, calculele ies, dar nu are cum sa iasa casa pe –
păi nu o să le convină sigur. dar joci online și ei nu știu 🙂
Interesanta metoda, o s-o incerc si eu. Multumesc!