Cred că vecinul nu are voie să-și monteze aerul condiționat aici

Vecinul și-a montat aerul condiționat, mă rog, partea exterioară a aparatului, în casa scării. Întrebarea este, nu cumva este ușor ilegal? Periculos poate?

Nu mă pricep la chestia asta, n-am avut aer condiționat, dar știu că aparatul ăla mare îl văd montat în exteriorul blocului de obicei.

Vecinul l-a pus fix pe casa scării.

La prima vedere, problema este că emite zgomote și o căldură foarte mare pentru un loc închis. M-am gândit să anunț pe cineva despre chestia asta, dar chiar și așa nu știu cui să mă adresez.

Nu știu dacă e vreo lege/regulă care să-l oblige să-l monteze pe fațada exterioară, dar știu că dpdv al bunului simț, limita e depășită.

aer-conditionat-montat-casa-scarii

1 Shares:
7 comments
  1. Dar furtunul de apa unde este? Unde se scurge apa? Nu miroase prea legal ce vad….
    Trebuie sa ai ceva paiangani in cap sa faci asta. In orice caz, din ce stiu, daca nu a adunat 50%+1 semnaturi de la locatari, pentru modificarea casei scarii, nu are voie sa isi puna hardughia acolo.
    Deci, incepi de la asociatie cu o intrebare buna acolo.

  2. ISCIR, Alex, acolo cred ca trebuie sa te duci. S-ar putea sa contravina regulilor de siguranta in amenajarea spatiilor de locuit, etc.

    1. zicea cineva în comentarii pe fb că ar trebui vorbit mai întâi cu asociația. poate că nu e o idee rea. Vedem ce zic de acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.