Două motive pentru care am ales Xbox și nu PlayStation

Dacă-mi spuneai acum trei-patru ani că o să cheltuiesc o mică avere pe o consolă de jocuri te-aș fi înjurat corespunzător (în gând, evident). În viața mea m-am jucat mai sănătos așa vreo trei jocuri: FIFA, NFS și Football Manager, cu o mică escapadă prin San Andreas (GTA), dar motivul pentru care am luat consola se numește FIFA.

Că-mi place fenomenul fotbalistic nu cred că este vreo surpriză pentru cei care mă cunosc cât de cât, așa că e lesne de înțeles cum de sunt atât de atras de jocuri ce implică fotbaliști și goluri (nu goale) fără a fi defapt un gamer.

Mă atrage ideea de competiție și pentru că m-am săturat să trag de tovarăși să ne strângem la un joc, am decis să-mi cumpăr agregatul. Din cele două variante, Xbox și PlayStation, am ales consola făcută de Microsoft.

Deși mulți consideră mai bun PlayStation-ul (nu am înțeles niciodată cu adevărat de ce) mie nu-mi place controller-ul. În ciuda faptului că este ceva mai robust, controller-ul de la Xbox se așează mai bine în mâinile mele, dar parcă nici ăsta nu e un motiv suficient de bun precum acela că analogul din stânga are o poziție mult mai firească (la PS este plasat mult mai jos). Motivul numărul unu.

Al doilea motiv este că toți prietenii mei jucători de FIFA au Xbox așa că dacă voiam vreodată să joc cu ei, trebuia să aleg One-ul. Consola e mare, urâtă, dar are loc sub televizor așa că nu mă deranjează. 🙂


Cred că motivele mele au fost suficiente pentru a lua decizia corectă. Tu ce în ce tabără ești: X sau PS?

18 Shares:
9 comments
    1. hai ba, putin fun merge. Eu am momente in care ma oftic ca nu m-am jucat mai mult la viata mea 🙂 doar momente ce-i drept :))

    2. Sunt curios daca gandesti la fel cand iti pierzi timpul uitandu-te la filme, seriale, ascultand muzica, etc…

    3. Până la urmă cu toții “pierdem timpul” într-un fel sau altul.. trebuie să ne deconectăm cumva 🙂

  1. Xbox One am si eu si consider ca controllerul e mult mai bun ca la ps4 .Bun venit in clubul Xbox

  2. Am ales PS4 datorita jocurilor exclusive. Chiar daca Halo si Gears of War suna bine, nu puteam sa ma gandesc ca dau bani pe o consola si nu ma joc The Last of Us, Uncharted, God of War, Infamous, Until Dawn, etc…

    1. Da, pentru mine aspectul ăsta nu a contat dar mă gândesc că poate fi decisiv. Revin cu idei în cazul în care îmi schimb impresia generală asupra subiectului 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.