Avem bilete!! La anul ne întoarcem la Untold

Ce nu ne-a ieșit cum două săptămâni, am reușit ieri. Deci, de acum e oficializat, ne-am luat biletele pentru Untold 2017. Abia aștept să țopăi, din nou, alături de câteva zeci de mii de oameni pe Untold Arena pe muzica celor mai mari DJ din lume.

Impresii despre cum am văzut eu primul Untold aveți aici.


Pentru că nu sunt un mare fan al muzicii, în general, pentru mine Untold a fost anul trecut mai mult o curiozitate. Mi-a plăcut și acum vreau să retrăiesc senzația de acolo.

Sper ca Untold 2017 să se ridice cel puțin la nivelul celui de anul trecut. Să nu slăbească line-up-ul și să fie cel puțin la fel de bine pregătiți dpdv organizatoric.

Mi-ar plăcea să-l avem din nou pe Afrojack și Martin Garrix, favoriții mei din 2016. Un line-up cu Skrillex acolo ar fi ceva frumos.

Mă aștept ca, de la an la an, Untold să atragă din ce în ce mai puțin români și mai mulți străini. O dată că prețul, care crește progresiv, face deja o selecție printre cei care nu mai sunt dispuși să bage mâna serios în buzunar. Aici îi includ în special pe cei care au mers din curiozitate, cu mine în frunte. Curiozitatea e volatilă și e ușor să ajungi în timp la concluzia că prețul e prea mare.

Apoi, poate cel mai important, o dată cu creșterea numelui și reputației evenimentului peste hotare, mă aștept ca adevărații fani să găsească momentul propice să vină în Cluj pentru Untold, locul unde-i poți asculta pe cei mai buni DJ ai momentului.


Cluj, venim! În 2017 vom fi acolo, până atunci rămâne să visăm la câteva nopți pe cinste.

Vă las cu aftermovie-ul de anul trecut. Dacă nu l-ați văzut, vă recomand să vă așezați 15 minute relaxați și să savurați o producție deosebită. Untold!

1 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.