Am nevoie de voi ca să câștig primul meu concurs de fotografie

V-am spus aici că am ajuns în finala concursului lansat de Intel România pe Instagram. Sunt în ultimul act cu o fotografie realizată la Festivalul Amural din Brașov acum vreo două săptămâni, și pentru a lua premiul pus în joc, trebuie să depășesc în like-uri și comentarii ceilalți participanți. Aici o să am nevoie de voi.

Au fost în jur de 700 de poze înscrise în concurs. Fiecare membru al juriului (5 la număr) a ales câte o imagine care răspunde cel mai bine provocării lansate de Intel “Poți fotografia un secret?” Acum fiecare poză dintre cele alese, inclusiv a mea, este urcată pe contul Intel pe Instagram unde se contorizează numărul de like-uri și comentarii.

Simplu! Fotografia cu cele mai multe aprecieri până pe 30 Septembrie (se adună numărul de like-uri cu cel al  comentariilor) va câștiga competiția #intelsecret.

Cum poți să mă ajuți

Dacă ai cont pe Instagram atunci trebuie să intri pe pagina celor de la Intel România șidai un like pozei mele de mai jos. Poți lăsa și un comentariu de încurajare, pe sistemul “Hai Rivi!” (cu sau fără xoxo) pentru că v-am spus, se pun și ele la calcul. Ca să poți vedea pozele participante s-ar putea să trebuiască să dai mai întâi follow @intelromania.

Dacă nu ai cont și nici nu ai de gând să-ți faci pentru mine, atunci poate vrei să dai un share articolului. Poate un prieten de-al tău mă poate ajuta cu un vot.

Update: am terminat pe locul 2. Experienta a fost una inedita. Multumesc tuturor pentru suport. 

Secret 3 by @rivionze curatoriat de @christiandumitru #intelsecret

A photo posted by Intel Romania (@intelromania) on

37 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.