Câteodată să n-ai niciun plan poate fi cel mai bun plan

E sâmbătă, prima zi dintr-un weekend prelungit de vară și eu n-am niciun plan, dar n-aveți idee cât de bine sună treaba asta. Majoritatea prietenilor și amicilor mei sunt în plimbări prin țară, la mare, profitând la maxim de cele trei zile libere, eu acasă plănuit cumva din timp să o ard aiurea.

Sunt genul de om care-și face planuri. Îmi place să-mi setez ieșiri, întâlniri și plimbări din timp indiferent de zi. Îmi place așa pentru că totul pare organizat și sunt șanse minime să mă plictisesc.

Singura problemă la obiceiul ăsta este că ajung câteodată să mă simt foarte obosit (da, poate suna ciudat dar și treburile ăstea obosesc nu doar munca în sine). Fizic, psihic, habar n-am.

Ei bine, weekendul ăsta este unul dintre acele weekenduri în care pur și simplu nu vreau să-mi fac niciun plan. Lene și cam atât. S-a strâns niște oboseală de la muncă, niște nopți nedormite și drumuri lungi de la sfârșitul trecut de săptămână așa că pentru următoarele două zile planul e simplu (ceva din astea): filme, GTA, puzzle (am primit unul 3D și trebuie să-l dau gata), somn și scurte plimbări pe seară.


Nu-i așa că, sunt momente în care să n-ai niciun plan sună ca fiind cel mai bun plan? Weekend cu soare vă doresc!

1 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.