Uitându-mă la controller, Nintento Switch pare o glumă proastă

Zilele trecute a avut loc evenimentul de lansare a unei noi console de la Nintendo. E vorba de Switch, pe care eu nu o pot lua in serios. Costă mult, e 2 în 1 și are un controller care mi se pare cel puțin hilar.

O nouă consolă Nintendo. Vestea asta poate să bucure doar hipsterii și pe acei fanboys Nintendo, care încă au încredere că Nintendo poate domina piața cum o făcea în anii ’80. Nintendo încearcă să recâștige piața după ce Wii a răsuflat la fel de repede precum a luat avânt la lansare, când toată lumea își dorea să se joace cu varianta lor de kinect.

De câte ori să reinventezi și Mario, jocul copilăriei multora dintre noi?

V-am zis, mi-am luat consola și cu gândul la controller-ul care vine o dată cu dispozitivul. Mergând pe ideea asta, mă scuzați dar nu pot lua în serios maneta de la Switch care arată așa. Suntem în 2017, Dumnezeule! Are rost să compar cu ăsta?

controller-nintendo-switch

Ca să nu zic că ideea de a fi 2 în 1, iarăși mă face să zâmbesc. Adică really, cine vrea asta? Cine își dorește să joace pe o tabletă cu rezoluție 720p și de ce?


În altă ordine de idei, Nintendo Switch se lansează cândva în martie, și va ieși la un preț la care îți iei orice, Xbox sau PlayStation, console de oameni serioși.

Dar până la urmă pentru cine e defapt Switch, care e publicul țintă? Copiii sub 14 ani?!

1 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.