Noaptea devoratorilor de publicitate vine în Braşov. Ne vedem acolo!

Noaptea devoratorilor de publicitate sărbătoreşte în 2015 20 de ani de spectacole în România şi avem plăcerea de vedea evenimentul şi în Braşov. Tot ce pot să spun e că eu voi fi acolo să gust nişte publicitate bună. Când şi unde? Păi e pe 21 Noiembrie cu începere de la ora 20:00 şi se va ţine în cadrul cinema Cityplex din Eliana Mall.

Va fi primul meu eveniment de acest gen la care voi participa şi sunt mai mult decât curios să văd cum se desfăşoară şi cât de interesat este publicul braşovean de un astfel de eveniment. La ediţia din 2012 ţinut la Patinoarul Olimpic înţeleg că lumea s-a arătat extrem de interesată de eveniment şi că s-a venit în număr destul de mare. Mă aştept ca şi de data asta sala pusă la dispoziţie de Cityplex să fie plină. Vor fi 250 de locuri care cu siguranţă vor fi mai primitoare decât cele de pe patinoarul din 2012.

Despre eveniment

Noaptea devoratorilor de publicitate prezintă spoturi publicitare din întreaga lume inclusiv din România sub formă unui eveniment de 8 ore de entertainment presărat cu pauze interactive. Prima ediţie a avut loc în Franţa anului 1981, cu prima ediţie bucureşteană în anul 1995. Anul ăsta la Cityplex vom avea momente speciale ţinute în pauze de artişti dansatori, Dj Bogdan Popoviciu şi trupa de improvizaţie “OBLIGO” precum şi diferite concursuri organizate de sponsorii evenimentului. Treburi bine venite pentru destinderea atmosferei, lucru de altfel important pentru un show care are să ţină până la 3 dimineaţa.

[alert type=”success” close=”true”]Televizorul pe care mi-l doresc de Black Friday![/alert]

Scopul NDP este de a promova arta clipurilor publicitare ca pe o formă neconvenţională de artă şi divertisment. Bănuiesc că publicul ţintă este undeva între 16-17 ani şi 35-40 de ani, persoane interesate de ultimele tendinţe din media, persoane care impun tendinţe printre prieteni sau comunităţile prin care trăiesc. Până la urmă publicitatea este un simbol al ţărilor dezvoltate.

Programul serii

Fiind un eveniment special care sărbătoreşte 20 de ani de NDP în România mă aştept să avem un scurt istoric al pieţei de advertising româneşti din 1995 încoace. Vor fi patru calupuri mari de publicitate de câte o oră cu pauzele de rigoare de care vă spuneam mai sus. Interesant mi se pare faptul că va rula în toate cele trei săli ale cinematografului. Lucru foarte tare pentru că aşa cei de la Cityplex au putut să se folosească de trei ore de start al evenimentului: ora 21:00 pentru Sala 1, ora 21:30 pentru Sala 2 şi ora 22:00 pentru Sala 3. Cu ocazia asta eu voi putea vedea liniştit El Clasico (Real Madrid – Barcelona) şi abia apoi să ajung la întrunirea cu publicitatea fără ca eu să pierd ceva.

Pentru cei care vor să ia pulsul lucrurilor ceva mai devreme de la ora 20:00 va mixa Dj Bogdan Popoviciu. Biletele le puteţi achiziţiona de la casieria cinematografului şi costă 50 de lei sau 35 de lei dacă eşti elev/student. Eventul pe facebook l-aţi văzut?

În calitate de partener media, mă găsiţi acolo. Şi, dacă va uitaţi cu atenţie, mă găsiţi cu blogul inclusiv pe afiş 🙂

afis-noaptea-devoratorilor -publicitate-brasov

6 Shares:
2 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.