Nota mea 8/10: Zootopia

Rar ajung la cinematograf să văd o comedie că nu-s cel mai mare fan al lor, dar și când o aleg, e una pe cinste. Serios 🙂 Mă rog, acum două zile am fost să văd Zootopia și tot ce-am vrut să spun e că s-a nimerit să fie o animație genială pe care v-o recomand grav. Să mergeți să o vedeți!

Știți genul ăla de comedie care cuprinde toate fazele bune în trailer? Ei bine la Zootopia nu s-a întâmplat așa. În trailer e prezentată o singură fază, atât, restul e în film.

Ce-i drept e și cea mai tare poantă din film, dar nu înseamnă mare lucru.

Povestea arată un iepuraș care visează să devină un polițist de temut în super orașul Zootopia, un fel de Dubai pe steroizi. Bla bla bla.

Filmul are umor fin, e super mișto realizat și în plus are și-o poveste ok (destul de greu de găsit). Trecând peste 3D-ul de la Cinema One care a supt (cel puțin pe filmul ăsta) cu multe imagini blurate și cu titrarea pe care o vedeam adesea dublu, vă spun că am pus Zootopia direct în topul animațiilor pe care le-am văzut, acolo sus lângă WALL-E (cu siguranță cea mai bună animație ever) și Big Hero 6.

Apropo, voi știați că există un poster cu Zootopia în Big Hero 6, film ce a fost lansat în 2014?

Vă las cu mult-prea-minunatul trailer. Să-mi spuneți cum a fost!

Vă salută Bliț! 🙂

4 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.