Notificări pe Instagram

Cum vă mai merge pe Instagram în ultima vreme? Cum, n-aveți Instagram? Păcat, că e frumos, cu poze și filtre colorate, inimioare și comentarii admirative. Mie îmi place și am mai spus asta aici, aici, aici și aici.

Reușesc să vin cu câte o poză nouă (aproape) zilnic, deși afară e urât și nu simt impulsul să scot telefonul prea des pentru poze. Urc în continuare imagini cu arhitectura din jurul meu, peisaje urbane și lucrări minimaliste ce ascund adeseori linii ale unor fațade speciale.

Contul de Insta a strâns până acum 1160 de fani în timp ce eu urmăresc înapoi alți 364. Mă distrez dar pe altă parte caut să îmi îmbunătățesc stilul de fotografie și de editare pentru și mai multe aprecieri, că fac bine la ten.

Deci, cum merge treaba? Sper doar că nu aveți problema lui de Zeeuw (da da, ăla de juca la PSV) care nu poate vedea liniștit cine i-a dat like postării de pe contul de Instagram pe care îl administrează (decât 8M followers) 🙂

When you post epic content on instagram.com/433 8 million followers, this is how your pushnotification will look like.. ☕󾇗

Posted by Demy de Zeeuw on Sunday, January 10, 2016

2 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.