Notificările ăstea de pe facebook mă scot din minți

Am câțiva prieteni care n-au aplicația de facebook instalată în telefon pentru că mănâncă din resurse. Eu n-am problemă cu resursele și nici cu faptul că îmi încarc telefonul de două ori pe zi (bine, aici e discutabil 🙂 ) cât mă deranjează notificările alea de pe videouri de care nu pot scăpa.

Trecând peste faptul că aplicația își face update o dată la două-trei zile și tot nu e perfectă, de vreo săptămână am un nou tab: videos, care îmi displace maxim.

O dată pe oră (sau ceva) mă notifică pentru noi clipuri postate pe facebook de te-miri-ce oameni. Nu cunoscuți, nu (neapărat) persoane pe care le urmăresc. Mai mult decât atât, după ce intru să “citesc” notificările, contorul aplicației de pe desktop îmi rămâne în continuare blocat pe 4 și chestia asta mă scoate din minți. Dacă intru din nou, nu sunt notificări noi, pur și simplu nu dispare cifra aia de acolo.

Am căutat prin setări să opresc măcelul dar nimic. Vreo soluție pentru mine, altă decât aceea de a dezinstala aplicația din telefon? 🙂

1 Shares:
10 comments
   1. Eu am ceva de genu:

    Settings => Apps => Facebook => Uninstalll updates.

    Poate e diferenta intre HTC si Samsung… Dar cred ca ar trebui sa mearga si la tine.

   2. E diferit si nu am optiunea asta. Si oricum, ce intelege el prin updates, la ce versiune m-ar duce? 🙂

 1. Versiunea standard, care era preinstalata pe dispozitiv, sau daca nu o aveai, atunci prima versiune.
  Poti incerca sa o dezinstalezi si sa o reinstalezi si cand e vorba de update, nu o lasi.

 2. Eu unul, sunt “norocos”, chiar daca sunt cu updateul la zi, nu am aceasta optiune, la fel cum nu am nici On This Day, si multe alte chestii.. Aia e..macar acum nu am de ce sa ma plang :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.