Odată, Tractorul era un cartier fără ambuteiaje

Tractorul era un cartier mărginaș destul de prost văzut de brașoveni și puțin circulat. Lucrurile s-au schimbat. Cartierul înflorește dar traficul devine o problemă reală.

Când am venit în Brașov se auzeau o grămadă de nasoale despre cartier. Nu trece prin parc noaptea. Podul e periculos. Pe Mociulschi și în zona Cerna e plin de băiețași.

Soarta a făcut să nu pățesc nimic în toți acești, însă cred că lucrurile s-au schimbat în bine pentru cartier. S-au făcut parcări, s-au asfaltat străzile mici și s-au creat locuri de joacă printre blocuri.

De la deschiderea Coresi, totul a luat o altă amploare. Zona a crescut mult și trafic o dată cu ea.


Acum, sunt sigur că nu toată lumea merge la mall, dar cred că apariția lui a adus un impact real.

Altfel e să-ți cumperi un apartament acum în zona Coresi, și slavă Domnului, ai de unde alege. La care-i mai pui pe toți care și-au luat (pământ de) casă spre Sânpetru, cum că ajungi în câteva minute în oraș și că nu-i un dezavantaj să stai în afara orașului.

Fix așa. Dar fix cum se vede pe filmare. Așa e în fiecare zi la ora 8-9 dimineața și de la 5 la 7 seara.

Nu-i așa că tot ce-ți dorești e să fii în mașină și să faci traseul de la Făget până în Sânpetru?


Soluții? Auzisem la un moment dat de ideea de a face un tronson de la giratoriul de lângă BELAQVA din Coresi spre cel de la gară sau cel pe Gării cu Vlahuță, cu o pasarelă cumva peste calea ferată. Dacă e loc, atunci pare a fi o soluție.

High traffic 🚥

A video posted by 👤 Alex Pircalaboiu | r i v i (@rivionze) on

1 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.