Eu m-am gândit cum ar fi Oktoberfest cu muzică de petrecere

Că tot sunt zilele Oktoberfest prin Brașov. Frumos, lume multă, voie bună, ciolan afumat, alivenci și bere cât cuprinde. Nu mai zic de aglomerație.

Îmi place Oktoberfestul nostru. Ok, sunt convins că nu-i ca al nemților dar nici nu putem pretinde asta. N-avem istoria lor, mintea lor și până la urmă nici pofta lor de bere.

Mă rog, ce voiam să zic, mi se pare puțin ciudat cum se distrează românul pe muzică nemțească la festival.

Adică niciunul dintre noi nu ascultăm muzica lor acasă. 90% dintre noi nici nu înțelegem despre ce se vorbește. Mă rog.. cântă.

Și totuși lumea se distrează. Sunt sigur că are și berea partea ei de vină, dar nu cred că-i suficient pentru reușita festivalului.


Uite, de exemplu eu mă gândeam, cum ar fi un Oktoberfest cu muzică românească de petrecere. Deci nu manele, d-aia populară, de nuntă.

Cred că lume s-ar strânge. Bere s-ar bea. Dar sunt sigur că ar fi altfel de lume. Vorbesc de genul de lume cu care n-ai vrea să fii în prejmă la o bere.

Așa că muzica nemțească, cu formațiile lor invitate total necunoscute sunt fix ceea ce trebuie de data asta. Mai bine, lăsăm sârbele pentru cumetrii.


PS: să încercați alivenci dulci. Sunt geniale (fix afară, în spatele cortului principal).

PSS: lăsați o dată în viață mașina acasă și beți o bere liniștiți cu prietenii, aglomerația nu face bine la moral 🙂

1 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.