Ora de vară sau ora de iarnă?

Nu pot să-mi exprim bucuria suficient acum că am trecut la ora de vară. E genial că ziua nu se termină o dată cu programul meu de muncă.  Tare mi-e că treaba asta se va schimba în curând.

După cum știți, s-a votat ca din 2021 țările din UE să aleagă una dintre ele. Deci, că e ora de vară sau cea de iarnă, din 2021 trebuie să ne hotărâm cu care rămânem, că parte de ambele nu vom mai avea.

Și asta e o veste bună!


Acum, vă întreb, pe cine trebuie să mituiești ca să rămânem cu ora de vară? Întreb pentru un prieten.

Cam cât de tare e avem lumină și după ora 21:00, vara? Ok, modificarea ar face ca iarna să răsară soarele abia după 8 jumătate, dar nici măcar asta nu cred că e un lucru așa rău. Pe unii poate că i-ar prinde începutul zilei în întuneric, corect. Nu ne începem toți ziua la 6-7 dimineața, dar știu că suntem cu toții activi la 5 după-amiaza.

Altfel, vara oricum avem lumină încă de la 5 dimineața. Ce rost are să avem soare de la ora 4? La ora aia nu doarme 99% din țara asta?

Bănuiesc că schimbarea ar fi benefică și dpdv energetic dacă rămânem cu ora de vară, nu? Aprindem lumina cu o oră mai târziu sau ceva 🙂 Poate ratez ceva important, dar eu sper ca votul nostru să meargă în direcția corectă.

8 Shares:
2 comments
  1. Mie mi-e indiferent. Atat timp cat muncesc de acasa e un pic cam irelevant ca e 7-8, tot de productivitate vorbim, nu de cat de intunecat e afara 🙂

  2. poate ca nu vei lucra toată viața de acasă. și apoi, ora de vară/iarnă influențează nu doar partea profesională. nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.