papanasi-brasov

Papanaşi buni în Braşov?

Am mâncat ieri nişte papanaşi super buni la Roata Norocului. Dar pentru că acum mi s-a deschis apetitul, vreau să găsesc locul unde se fac cei mai buni papanaşi din Braşov. De nu, eu mă întorc la Roata Norocului să-mi mai iau o porţie. Cam atât de buni mi s-au părut.

Nu mi-am dat seama că papanaşii pot fi foarte buni sau mai puţin buni, până ieri. Tot timpul am crezut că sunt nişte gogoşi cu gem şi ceva smântână. Ce poate fi atât de special la ei, îmi ziceam? În fine, nici acum nu ştiu răspunsul la întrebarea asta dar acum ştiu că unii mi-au plăcut mai mult ca alţii.

Ai mâncat nişte papanaşi buni prin Braşov să-mi recomanzi? Eu cred că toată treaba stă în gemul folosit, care ar trebui să fie natural, să simt fructul, nu gem de tip pastă ce vine la găleată. În plus gogoaşa aia ar trebui să fie moale şi pufoasă. Eu am mâncat şi papanaşi la care am crănţănit puţin “cireaşa de aluat” de deasupra. Mai departe nu mă pricep dar bănuiesc că sunt mai multe treburi care contează prin reţetă şi dau un gust deosebit produsului finit.

Ah, mie şi preţul mi s-a părut bun. Undeva la 8 lei pentru doi papanaşi. Eu vă aştept cu recomandări, sau să reveniţi cu impresii în cazul în care v-am făcut curioşi cu recomandarea mea.

  9Comments

 1. Razvan   •  

  La Ceasu Rau.

 2. Ciprian Stana   •  

  Sergianaaaa

 3. rivi   •     Author

  o sa incerc in ambele locuri. Ma uitam pe foursquare si ambele restaurante erau recomandate inaintea Roatei Norocului ca nota. Poate inseamna ceva si pentru papanasi.

 4. Angi   •  

  Casa Romaneasca.. din Piata Unirii 🙂

 5. Aurelian   •  

  Hotel Ambient (in restaurant) 😉 trust me!

 6. Vilaescu   •  

  Erau buni papanasii la roata norocului daca erau făcuți, poate daia se numeste roata norocului.

 7. Pingback: Am avansat 500 de metri într-o oră pe DN 1. Ce făceam dacă trebuia să ajung la aeroport? - rivi.ro | blog

 8. Gheorghe   •  

  Cei mai buni papanași din Brașov, fără doar și poate se mănâncă la “Casa Bistriteana” punct Restul este can-can punct

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.