Perioada cea mai stresantă a trecut. I’m back

Iar am lipsit pe aici o perioadă mai lungă decât mi-aș fi dorit. Și nu numai de aici. A fost o perioadă grea, recunosc, n-am trecut ușor prin ea, dar lucrurile încep să se așeze. I’m back.

Mă urăsc pe mine când iau pauze lungi de la orice îmi place. Mai puțin pe aici, pe blog, deloc pe Instagram, deloc pe consola mea de gaming. Cine mă cunoaște știe că lucrurile ăstea noi mă stresează tare, și faptul că sunt un perfecționist atârnă și mai tare. Iar perioada asta în care am renovat n-a fost ușoară pentru mine, și încă mă lupt să-mi revin.

Mi-ar fi plăcut ca în perioadele grele să mă refugiez fix aici, sau pe IG, cu comunitatea mea, să-mi canalizez energiile pe tot felul de lucruri creative, doar că nu-i așa. De obicei mă închid, și aștept liniștea să pot reveni la ale mele.

Sănătoși să fim că articolele pe blog vin pentru cei care intrați aici din când în când. Pozele pe IG au început să apară și ele, ca să nu mai zic că abia aștept data de 15 să pot ieși să fac unele noi.

I’m back. Thanks for tunning in.

14 Shares:
4 comments
  1. Data de 15 cand poti iesi fix pe unde ai iesit si pana acum, diferenta fiind ca nu o sa mai scrii tzadulele alea! 😀

    Bine ai revenit!

      1. Pai no, teoretic puteai iesi la pozat si pana acum ca in locurile alea in care aveai voie sa mergi cu hartie punand in ruscac si DSLR’ul, o sa mergi si fara hartie … si aia e … deci mari sperante nu’ti face. :))

      2. păi tocmai, că eu știu că nu am voie. până la Lidl nu am ce poza. Whatever, chiar și fără hârtie, și aceleași restricții eu tot voi fi mai fericit. Așa sunt eu, mai sperios.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.