Pentru brașoveni: Pinto, o opțiune foarte mișto de livrare mâncare la domiciliu sau la birou

În general la noi acasă nu se face mâncare. La muncă fiecare se descurcă cum poate. Eu merg mai des la cantină, Ramona cum n-are acces la cantină mai degrabă comandă. Vă dați seama că imediat cum apare ceva nou și promițător suntem primii care află, nu? Ei bine, am încercat Pinto.

Cum vă ziceam, merg mai des la cantină. Mâncarea e decentă dar scumpă și faptul că mi-e la îndemână nu-i de fiecare dată suficient.

Colegii au renunțat demult la varianta asta așa că ori își aduc mâncare de acasă, ori ne punem de acord și comandăm ceva. La Ramona aceeași poveste. Tipic corporatist, nu cred că zic ceva nou.


Recent am testat livrarea la domiciliu de la Pinto și, cum sunt ei noi așa pe piață, am zis că ar fi fain să vă zic cum a fost. Nu de alta dar poate sunteți în pană de idei când vă pocnește foamea la ora prânzului.

Înainte de livrare

Înainte să vă spun cum a fost mâncarea, aș vrea să evidențiez o chestie, și vă rog să mă contraziceți dacă nu sunteți de acord: site-ul arată impecabil.

Știți că mie îmi place să mă uit la detalii.

Site-ul e simplist, se mișcă perfect și arată bine atât pe PC cât și pe mobil. Poate că n-ar fi stricat să ai posibilitatea de a da zoom pe poze, dar nu știu care ar fi fost impactul în viteza de încărcare a site-ului.


Ei spun că Pinto Brașov îți oferă cea mai complexă gamă de livrări mâncare la domiciliu din Brașov. 

La o scurtă trecere în revistă, n-aș vrea să-i contrazic.

Văd de la aperitive până la desert și băuturi. Sunt baghete, bruschete, supe, pizza, coaste, spaghete, burgeri.. You name it 🙂


Comanda se face doar prin telefon, la numerele afișate pe site. Deocamdată ei livrează între 08:00-24:00, dar conform ambalajelor, vor schimba foarte curând în “non stop”.

După livrare

V-am mai spus că-mi plac oamenii care sunt atenți la detalii? Normal că v-am spus.

Ei bine, mâncarea de la Pinto a venit în ambalaje foarte mișto. Pungă de hârtie, totul brand-uit și porțiile ambalate separat în cutii faine. Bineînțeles, gustul mâncării contează, dar dacă mâncarea e bună și vine și-ntr-un pachet corespunzător, parcă altfel te pui la masă.

Aș nota o singură chestie aici. Era fain să fie notat ce fel de paste sunt înăuntru, să nu fie nevoit niciunul din noi să deschidă ambalajul cu pastele colegului.


Unii și-au luat paste, alții pizza.

Eu am ales Cheeseburger din două motive. O dată că nu m-am putut abține și apoi că prețul e mic ținând cont că burger-ul vine la pachet cu cartofi prăjiți.

Apropo de preț, ați văzut cât costă coastele?! (următoarea mea comandă, dar nu mai spuneți nimănui!) 🙂

Revenind la mâncare. Comanda a venit la timp, bucatele calde și gustoase.

Bag mâna în foc pentru burger-ul meu care a fost delicios, dar îi cred și pe ai mei colegi care mi-au transmis de asemenea feedback pozitiv. Trebuia să am mai multe păreri pentru articol, nu de altă.

În fine, nu vă mai zăpăcesc cu detalii. Să vă zic și de desert? Mai bine vă lipesc mai jos niște poze să înțelegeți exact despre ce vorbesc.

Concluzia mea

Îmi plac noii jucători pe piață. Competiția e bună și cei care câștigă cel mai mult de pe urmă ei suntem noi, consumatorii.

Site-ul arată mișto, mâncarea e bună, ieftină și “devreme” acasă. Sau la birou.

Ah, și e mișto că transportul e inclus și nu există comandă minimă.


Chiar sunt curios dacă v-am făcut poftă. Și dacă da, atunci please lăsați-mi un comentariu cu impresiile de după.

PS: dacă vă plac genul ăsta de articole, dați un semn și poate mai fac.

8 Shares:
7 comments
  1. Si coastele au fost bune, gatite foarte bine, poate mi-ar fi placut sa fie mai condimentate. Frumos, intr-adevar, faptul ca tin la detalii si mancarea a venit frumos ambalata, insa de preturi – nu as zice ca este chiar ieftina, uitandu-ma si la celelalte preparate din meniu (10-12 lei o supa crema, poate este putin cam mult, cat despre pizza- as zice ca este cea de la blue viking insa la pret mai mare), dar hei, ambalajele si livrarea gratuita probabil trebuie sa se plateasca din ceva 🙂

    1. Da, cred că ai dreptate. Acum probabil depinde și de preparat și cu ce compari. Eu am rămas cu gândul la prețul de la coaste și de la burger. Sub prețul pieței clar 🙂

  2. Un aspect care mereu ma interesează când vine vorba de astfel de companii este dacă accepta plata cu cardul. Mi se pare enervant când nu este acest aspect menționat și foarte frustrant când nu accepta plata cu cardul. Suntem în anul 2017.

  3. Pinto se află la doi pași de serviciul meu, vreo 50 de metri. Deci nu e cazul de delivery. Arată bine site-ul, dar prețurile m-au făcut să-l evit, deocamdată, deși, cum spuneam, este foarte aproape. O să-i dau o șansă, totuși.

  4. Cat ti au dat sa mananci gratis pentru acest articol?Fa un upgrade la bonuri daca tot esti asa de bun consumator!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.