Planuri de vacanță pe timp de Coronavirus

Perioada asta sunt de obicei cu gândul în diferite colțuri ale lumii și-mi fac planuri pentru vacanțele următoare. Anul ăsta nu e neapărat diferit, dar ce ne facem că ne încurcă Coronavirus tot mai tare?!

Planul meu, an de an, este să facem un city break și o vacanță la mare. Ne satisfacem curiozitatea de a cunoaște un loc nou, un popor frumos, în acele câteva zile pe care le planificăm în oraș. Dar știți cum e, de obicei vii din city break mai obosit decât ai plecat. Din acest motiv, concediul meu preferat tot la mare e. Vacanța de vară trebuie să fie într-un loc cald și cu plajă, un loc care să-mi încarce bateriile cât să mă țină alte 12 luni.

Coronavirusul ne supără însă. Dacă nu ești direct afectat de virusul ăsta, tratezi cazul superficial, până când îți dai seama că se anulează sute de zboruri și se închide accesul spre anumite destinații cu totul. Te uiți la ce se întâmplă cu Italia și ridici din sprânceană. Ce-i de făcut?

Noi anul ăsta ne-am propus să vizităm New York-ul. Este un vis de-al meu de mic copil și ar fi o mare dezamăgire să nu ne iasă din motivul ăsta. Planul e pus în mișcare de ceva vreme deja. Anul trecut, în primăvară, am luat viza de State și în ianuarie am luat biletele de avion și cazarea. Totul e planificat pentru sfârșitul lunii mai. Mergem!

Eu sunt încrezător că totul va fi bine. Probabil o dată ce se încălzește puțin afară soarele se ia la trântă cu virusul și gata. Voi cum sunteți cu planurile pentru vacanță? Totul continuă conform planului sau ați pus vacanțele on hold?

1 Shares:
7 comments
  1. Mi’a dat si mie peste cap niste planuri, dar nu de frica covrigului pacii, ci de faptul ca panica a dus la situatii tampite. Cat ar fi dupa capul meu, ACUM e de vizitat Italia … liniste, pace, timp sa te bucuri de ce vezi, nu calcat pe picioare de turme.

  2. O fi panica exagerata, dar totuși, numai azi au murit 100 de oameni în Italia. Pentru o zi mi se pare enorm.

    1. da, nicio sansa. Pacat. Am anulat fix astazi tripul in NYC. dar eu inca visez ca vom fi ok financiar si fara interdictii pentru inceputul lui septembrie. as baga o mare, pentru creier, you know?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.