Plictiseala e mai mișto decât orice boală

Ne apropiem de 100 de cazuri confirmate (la ora scrierii articolului) cu Coronavirus pe teritoriul României și trebuie să fim atenți. Vă rog, ieșiți din casă doar dacă e necesar!

Când zic “necesar” mă refer la situațiile în care trebuie să mergi la muncă (pentru că nu se poate de acasă), pentru cumpărături de la alimentară sau farmacie și mai știu eu ce urgențe. Nu în mall după haine, nu cinema, nu parc de joacă, nu întâlniri cu bunicii.

Eu lucrez de acasă de miercuri și am ieșit doar dacă a fost neapărat nevoie. Am ales să merg mai mult pe jos ca să ocolesc autobuzul, evit să ating obiecte și să-mi duc mâna la față până să mă spăl bine pe mâini. În rest, stau în casă!

Mă gândeam cum ar fi fost treaba asta acum vreo 15-20 de ani. Crezi că acum e plictisitor? Gândește-te la anii 2000 și la tipul de activități disponibile acasă.

Era mult mai greu. Acum storc Netflix-ul de documentare și-mi continui serialul pe HBO GO. Am laptop cu acces nelimitat la internet unde îmi pot vedea liniștit de blogging, de planurile de redecorare a casei și nu numai. Ai acces la o grămadă de podcasturi, ai cărți electronice cu nemiluita și free p0rn. În 2000 nu erau niciuna din astea.

Suntem doi, vorbim mai mult. Foarte greu să te plictisești în casa anilor 2020. Ah, că era mai mișto afară, sigur că da. Dar nu-i așa că plictiseala e mai faină decât orice boală sau durere ai avut-o vreodată, fie ea de cap, stomac sau măsele?

Stați acasă!

4 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.