Cum poți combate cancerul la copii cu 1 leu

În medie, în România, zilnic sunt diagnosticați cu cancer în jur de șase copii. Dintre ei, doi mor în mai puțin de 3 ani de la începerea tratamentului. Într-un an mor 400 de copii.

Organizația 1leu.org și-a propus să pună umărul la construirea primului centru medical de oncologie și hematologie pediatrică din România. Costă 80 de milioane de lei și cei din organizație cred că pot ajunge acolo în 3 ani dacă strâng leu cu leu de la populație.

Cum poți tu să ajuți

Sâmbătă 9 mai ei organizează o mișcare pe aleea de sub Tâmpa. Un soi de alergare ușoară cu scopul strângerii de fonduri. Taxa de participare minimă sub formă de donație este de 1 leu. Se pleacă de la Bastionul Țesătorilor la ora 9:00.

Te provoc. Mergi acolo să donezi 1 leu alergând câțiva pași pe sub Tâmpa pentru copiii bolnavi de cancer. Dacă nu vrei așa, mă duc eu pentru tine.

Distribuie articolul și dacă se strâng 25 de share-uri pe Facebook până mâine dimineață atunci merg eu și donez 50 de lei din partea voastră. Dacă tu nu donezi poate e vreunu dintre prietenii tăi care vrea să o facă. Revin cu poze doveditoare. Numărul de distribuiri îl vedeți imediat sub articol.

L.E. Am fost peste 50 de persoane care am alergat cei ~2km de sub Tâmpa. Pentru spital s-au strâns peste 1000 de lei astăzi. Evenimentul va fi lunar, următorul pe 6 iunie. 

PS: s-au strâns 42 de share-uri. Contorul arată acum numărul de impresii total generate în media. 

donatie-spitalul-copiidonatie-spitalul-copii-02donatie-spitalul-copii-01

47 Shares:
3 comments
  1. pune ceasul să sune, daa?
    ai deja 31 de distribuiri. 😛 și leul…. să doarmă și să facă cei 49 de pui…
    și mulțumesc, phoenixule!

    1. am zis, am zis. Maine ne vedem acolo!

      Nu ma alergi mult, nu? Nu pot veni in shorts pana in oras 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.