Poti urmari #prinbrasovulmeu pe Instagram (si nu numai)

Sfarsitul asta de saptamana eu sunt prin Brasov impreuna cu alti bloggeri si share-uim experiente pentru voi, cei de acasa. Promovam Brasovul pe toate partile iar cheia comuna este hashtag-ul #prinbrasovulmeu.

Ca sa intelegeti: Social Media Brasov (sau grupul bloggerilor din Brasov) a invitat o serie de bloggeri din tara ca impreuna sa promovam frumusetile pe care orasul are sa ni le arate.

Facem poze si le punem pe Instagram. Scriem la cald pe twitter si apoi asternem povesti pe bloguri. De fiecare data cuvantul cheie va fi #prinbrasovulmeu. Pana acum miscare e pe instagram, unde sunt deja aproape o suta de imagini sugestive. Merita sa aruncati un ochi.

Evenimentul a inceput joi si se va incheia duminica. Eu m-am alaturat grupului abia pe seara, direct la Oktoberfest unde am si cunoscut bloggerii deja veniti din tara. Am cantat, am comentat si, evident, am gustat din berea si bunatatile de la Oktoberfest.

Manu va povesteste mai pe larg cum a fost la plimbarea de “dupa ziduri” si la Elmas, o fabrica de ascensoare si poduri rulante din Brasov.

Eu ma alatur astazi grupului tot la Oktoberfest, dar maine am zi plina: tiroliana in Poiana Brasov, echitatie in Rasnov si vizita la Cetatea Rasnov.

Multumiri: Manu si Nico care au organizat evenimentul pana in cele mai mici detalii, dar si Oktoberfest și Clubului Economic German care au facut totul posibil. Ah, plus Eftimie care a pus bazele primei editii de acum patru ani.

42 Shares:
1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.