Prea multă protecție nu strică, dar nici nu ajută!

Știți voi cum e cu contracepția… trebuie asigurată cumva, dar e inutil să pui prezervativ în timp ce ea ia pastile. Să pui două prezervative e moartea pasiunii. Mă rog, înțelegeți voi.

Și totuși, nu vreau să vorbim despre sex. Ieri am văzut ceva minunat.


Un tataie butona în autobuz un telefon d-ăsta.

Din fabrică e făcut ca un tanc. E învelit într-un material rezistent la șocuri, e rezistent la apă și praf. E urât ca dracu dar are o calitate, telefonul rezistă. E făcut pentru cei care lucrează în construcții probabil, de merg prin șantier toată ziua și probabil mai bat un cui din când în când.

Deci poți arunca telefonul liniștit pe gresie de la 1 metru jumătate și va fi ok. Garantat de Samsung. Poți să-l arunci în WC și apoi să-l speli cu periuța de dinți. Repet, telefonul e un tanc inteligent.

Cum credeți că afișa bunicuțul nostru simpatic telefonul?

Da da, telefonul era într-o minunată carcasă de plastic dur, transparentă și cu folie aplicată pe ecran, totul pentru extra protecție. Bine, cumva normal atunci când îți faci piață în fiecare dimineață într-o suburbie a Damascului.


Altfel, îi salut pe cei care consideră că zgârieturile de pe folia de pe ecran ar fi fost și pe display dacă nu ar fi lipit-o.

12 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.