Prea obosit…

E seară. E momentul ăla în care știi că a doua zi ai o zi plină la muncă dar refuzi să te arunci în pat, refuzi să iei legătura cu Moș Ene. Dai drumul la un film, la un joc, pierzi vremea aiurea. Faci orice doar să nu te culci. A fost o săptămână lungă, deci bateriile sunt pe terminate, dar pur și simplu nu vrei ca ziua să se termine așa. Nu de data asta.

S-a făcut târziu. E 12:21 și abia ce-am terminat o repriză de Football Manager. Am jucat 4 ore și mi-a plăcut. Astăzi am ieșit învingător, lucru de altfel important pentru un somn ce mi-l doresc a fi liniștitor. Nu înțelegi esența? Nu-i nimic, nu ești singurul.

Pentru mâine (azi) dimineață trebuie să am un articol nou pe blog. Nici acum nu mă bag la somn. Mă gândesc în schimb ce poza s-ar potrivi pe articol. Trebuie să fie un tip obosit. O tipă? Poate ceva abstract. Hmm. Ceva fantasy cred că ar merge mai bine, așa ca dintr-un vis. Ba nu, cred că rămân la ideea cu tipa.

Mi-e sete. Caut ceva de ronțăit prin bucătărie. Lipsesc.. Am găsit niște biscuiți. Nu-s chiar ca ăștia dar sunt din aceeași rasă.

Citești articolul și-ți dai seama că nu seamănă cu niciun altul de pe blog. Nu înțelegi sensul?

Te-am avertizat de la început, sunt prea obosit!

1 Shares:
1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.