impreuna-sustinere

Prieteni, am nevoie de puțină susținere în 2017

Anul 2017 e aici și, ca de fiecare dată, ne setăm obiective noi și sperăm ca anul nou să fie mai bun decât ce-am lăsat în urmă. De data asta nu-mi setez vreo rezoluție nouă pentru 2017, ci voi lăsa mai degrabă anul nou să mă surprindă. Cât despre blog, am puțin nevoie de ajutorul vostru, prieteni. 

Știu că, mulți dintre cei care mă citiți în mod regulat, nu sunteți bloggeri și poate nu vreți să știți cum funcționează, dar..

Blogul mă costă mai mult decât produce

rivi.ro nu produce bani. Cel puțin nu într-un mod regulat, așa că, de multe ori, ca să-l țin în viață mă costă mai mult decât scot eu cu el.

Fac asta din plăcere și doar dacă timpul îmi permite, deci o voi face în continuare fără nicio problemă. Știu însă că mă puteți ajuta foarte ușor așa că vreau să vă rog o treabă.

Butonul <Susține blogul!

Majoritatea românilor, și implicit majoritatea dintre voi vă faceți cumpărăturile online de pe eMag. Well, cum ar fi ca înainte să faceți o comandă de pe eMag să vă aduceți puțin aminte de mine?

Butonul de sus, Susține blogul, duce către eMag. Butonul este un invitat permanent aici pe blog și-mi oferă mie un mic procent din cumpărăturile voastre de pe eMag. Pe voi nu vă costă nimic, în schimb pentru mine contează.

Nu-i mare lucru, procentul e între 1 și 10%, în funcție de categoria din care face parte produsul cumpărat, dar se strâng.


Vă doresc un an nou alături de rivi.ro, cu sau fără susținerea butonului de sus. 🙂

sustine-blogul-emag

  1 Comment

  1. Matei Irinel Gabriel   •  

    Mergi pe advertoriale fa-ti ceva timp si scrie, cei ce cauta asa ceva sunt destui, macar faci bani de hosting 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.